Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie to kupić w Polsce

camelq

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie to kupić

HMC901620 53'57 MOZART. Requiem K.626. Kyrie K.341

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/37611-gdzie-to-kupi%C4%87-w-polsce/

W ccd.pl. Ale to chyba nie jest właściwe miejsce na poszukiwanie płyt. Zapraszamy do działu Muzyka. Pozdrawiam.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

• 4 miesiące później...

Nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tutaj od kogo na Allegro można kupić suba JBL ES250 zależy mi na fabrycznie nowym.

Był jeden gość ale nie spisałem jego numeru telefonu czy GG bo też miał w aukcjach.

Od jakiegoś czasu nie ma gościa na Allegro zależy mi na szybkim zrealizowaniu kupna nawet w przyszłym tygodniu.

Cena gra dużą role nie chce suba za 1649 złotych bo mogę go mieć za 1500 tylko bez gwarancji na tym mi nie zależy bo i tak gwarancja to chyba niczego nie obejmuje jak się dobrze poczyta.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

kolego jak chcesz subofer jbl to mogę ci zaproponować gościa z allegro,acz nie wiem że takiego ma w sprzedaży.towar ma nówkę i za najniższe pieniądze w kraju sam je sprowadza z Hamburga, sam od niego 3 tyg. temu kupiłem jbl e80 i jestem zadowolony. Gościu jest z Wrocławia podaję Ci nr na gg 2550962. często jest dostępny. Jak ci się uda kupić to napisz jak to coś gra.pozdro

>a ja z subwooferow moge polecic B&W ASW 600...

a ja proponuję suba za 50000000000000 klz a co tam niech ma. proponuję ci kolego al wątek pod tytułem "NOWE FORUM" to dla takich ja ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.