Skocz do zawartości
IGNORED

Expose Donka-sluchacie?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Po co ta ironia, ten cynizm ?

To już było ;-) Tam na ławach sejmowych siedzi 3 takich co ukradli księżyc - małych ,zakompleksionych, zadufanych w sobie.

Mądre ,przemyślane expose, świadczące o dużej trosce.

A co z tego wyjdzie zobaczymy, czas pokaże.

Dlaczego ironia? Toż to kwintesencja mendialnego wystapienia w ciągu 1szej godziny.

Szkoda było pieniędzy na wybory i zmianę rządu. Myślałem,że mając szerszą niż kaczorki legitymację pokaże więcej jaj.

ps Czy ktoś słuchał może w 3ce porannego wywiadu Skowrońkiego z Czesławem Bieleckim ?

Jeśli nawet to co mówi jest utopią , czymś nierealnym - trzeba do tego dążyć !

Człowiek musi mieć ideały, cele, bez nich cóż pozostaje................

Niech choćby, część się z tego się uda, to i tak będzie wiele.

Kaczor chciał naprawiać państwo zmieniając ludzi. Donek chce lepszego państwa odwołując się do uczciwości ludzi, solidarności między nimi w otoczeniu jakiegoś solidarnego ??? wolnego rynku??? To jest rzeczywiście idea !? To gorsze niż komunizm !

zildijan,

a expose Jarosława Odsuniętego pamiętasz? "i nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne..."

A jak on się starał to potem przez cały rok z okładem swoich rządów z pseudo-faszystą i gwałcicielem w koalicji w życie wprowadzał! Toż to podziwu godny tytaniczny trud budowy IV RP, z którego się teraz przed Bogiem spowiada w wywiadach prasowych dla politycznie dyspozycyjnych tygodników...

proszę nie zapominaj tego wszystkiego, pod dywan nie zamiataj. dopiero później, na koniec kadencji Donka z jego expose rozliczaj.

x.

ZERO konkretów. Tylko w ten kit dzisiaj chyba już nikt trzeźwo myślący nie wierzy. Zero programu, zero konkretów, zero perspektyw. Ogólniki i słowotok nic nie znaczących obietnic i "poklepywanek". Wstyd, że premier 40 milionowego Państwa nie potrafi w 2 tygodnie sklecić przy pomocy sztabu "ekspetów" kilku sensownych zdań.

A to z drugiej strony okopów :-)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Naprawdę skuteczne państwo to takie, w którym egzekutywa politycznych przywódców oraz ich armia menadżerów

kontroluje populację niewolników, których nie potrzeba do niczego zmuszać, ponieważ kochają swoją niewolę.

We współczesnych państwach zadanie skłaniania ludzi do pokochania niewoli wyznaczono ministerstwu edukacji,

redaktorom gazet, szkolnym nauczycielom, kierownikom d/s marketingu oraz bezimiennej masie ludzkich marionetek,

udzielających się w wątkach politycznych na forach internetowych".

Aldous Huxley: "Jeszcze nowszy, swieższy i wspanialszy świat"

xanax, 23 Lis 2007, 10:54

>a expose Jarosława Odsuniętego pamiętasz? "i nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest

>czarne..."

>A jak on się starał to potem przez cały rok z okładem swoich rządów z pseudo-faszystą i gwałcicielem

>w koalicji

dlaczego pseudo? po prostu faszystą!, józwa nawet przyrównuje ich do Roehma Hitlera i Ewy Braun, coś ty taki łagodny? 100dni radości ci odjęło ostrości?

"faszysta gwałciciel" a poza tym: euromatołek dewiant psychiczny- tak się kurna mawia na salonach lyberalnych!

i zapomnieałeś dodać do "czarnebiałe białeczarne" ogromnie istotnego zagadnienia- otóż miał porysowane buty, a wiadomo poznać pana po cholewach- to przez te buty nastąpił ten straszny ciąg złych zdarzeń dla polski po 2005r

xanax, 23 Lis 2007, 10:54

>proszę nie zapominaj tego wszystkiego, pod dywan nie zamiataj. dopiero później, na koniec kadencji

>Donka z jego expose rozliczaj.

>x.

nnno taaak, pis też był atakowany, oczywiście łagodnie i rzeczowo, dopiero "pod koniec kadencji"

dali im przecież spokojnie porządzić, gdyż mieli szacuneg do głosów wyborców w 2005

Ukryta Zawartość

A ja ciągle czekam kiedy STRZYgło powie o 3 bliźniaku, że to zdraca. Obstawiam grudzień. :-)

Ukryta Zawartość

fajnie pisze schetyna ,ze poszli na pelna konfrontacje z pisem.

to bylo ich celem wladza,a nie dobro polski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

POłegłowki !!! Uwierzcie mi,że w głębi duszy liczyłem na jaja jak arbuzy (nie mylić z forumowym kolegą) i spóżniłem się na fabrykę,aby ogłądać i słuchać Donka. Nie jestem już bardzo młody i nijakie 4 lata trochę mnie przerażają.

Ma ktoś dostęp do expose Millera ? Chyba było coś podobnego.

zildjian, 23 Lis 2007, 10:53

>Kaczor chciał naprawiać państwo zmieniając ludzi. Donek chce lepszego państwa odwołując się do

>uczciwości ludzi, solidarności między nimi w otoczeniu jakiegoś solidarnego ??? wolnego rynku??? To

>jest rzeczywiście idea !? To gorsze niż komunizm !

Ten wywód jest całą kwintesencją komunistycznej ideologii. Podejrzewam, że wymsknęło Ci sie zupełnie niezamierzenie -;-)

Baranom nalezy pewne rzeczy w powtarzac,

bo inaczej mogliby tak pieprzyc bez konca ! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to zorganizujemy M.Europy i je wygramy - czekałem kiedy to powie, prawdziwy kibic ;-) ;-)

tomek7776=> spójrz na ławę z Kaczorem - facet który zmarnował życiową okazję.

Przełyka z trudem ślinę ,mrucząc pod nosem ; czemu ja go nie aresztowałem ;-)

dziwne przykladu dajesz,i to w zwiazku z czym?

sluchales jalowej gadki do pikarzy na lotnisku?tusk belkotal jak uczen szkoly specjalnej.

nie bral lekcji u trenera medialnego,na te uroczystosc,nie zostal zaprogramowany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.