Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuje kogoś z Poznania do DIY

bartasxx

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem z Poznania. Lubię "lutować". Ale źle się potem czuję. Żona też mnie potem nie lubi....

Chętnie posłucham Twoich D590. Jako bardzo początkujący w DIY wolałbym jeszcze nie lutować publicznie.

Słuchając rozumu....

bartas, a po co chesz robić duperele w stylu wymiany gniazd ? Myślisz ze Ci to coś lepiej zagra czy dla poprawy samopoczucia może ? :)

Twojego sprzętu to nawet gdybyś mnie błagał w worze pokutnym pod lutownice bym nie wziął :)

...chociaż, nie. Jak bardzo ładnie poprosisz to może(moze) sie zastanowię...ale niczego nie obiecuję !

Pozdrawiam

a może bym robił ? Przecież nie powiedziałem ze na pewno nie ?:)

Załóż sobie lepiej zegar w CD(podpytaj Detoma czy jeszcze ma na stanie) lekka poprawa analogówki...albo nawet wymiana na lampową ala lampizator(nie marancunio dla jasnosci:))...moze to nawet zagada jakos po ludzku...a tych Twoich kolumn to nawet jestem ciekaw...CD mogę Ci zmodyfikować za 5Kzł a na kolumny rzucę uchem za 1,5 :)))

a tak seirio to co byś potrzebował mieć zrobione ?

Pierwsza rzecz jak już z Poznania jesteś to moze sie spotkajmy...zabierzesz sprzęcicho, porównasz z innymi rzeczami i ....pewnie sprzedasz...ale w razie gdybyś jednak nie sprzedał to przynajmniej bedziesz mógł łatwiej określic czego Ci trzeba dobry człowieku...

....czytałem twoje "o mnie"...niby jesteś zadowolony z dźwięku...ile razy ja to juz słyszałem...:)))

Pozdrawiam

Generalnie tak jak napisałem chciałbym zrobić "duperele" gniazda itp faktycznie dla poprawy samopoczucia raz robiłem samemu , ale niestety bóg obdarował mnie rękoma kowala i wyszło to komicznie , a jeżeli chodzi o jakieś głębsze modyfikacje zależy od tego jak wielkie one mogą wprowadzić zmiany i czy faktycznie warto ładować w nie kasę

• 1 rok później...

Odświeżam wątek szukam osoby z Poznania lub okolic , która grzebnie mi w CD-ku -chodzi o naprawę

Mam problem z Pioneerem PD-65 "na zimno" czyli po włączeniu zasilania ma problem z odnalezieniem ścieżki mieli i wydaje dziwne dźwięki słychać pisk , który wydobywa się z rejonu głowicy lasera dopiero po jakimś czasie gdy cd jest non stop włączony zaczyna odczytywać i cała płyta idzie do końca bez problemu, czasami po zmianie płyty ponownie przez chwilę ma problem aczkolwiek po dwóch trzech próbach zaczyna ładnie czytać zasugerowano mi że może to być problem z serwo zimnym lutem lub wyschniętymi elektrolitami HELP ME PLEASE !!!!:)

MAM SERWISÓWKĘ !!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.