Skocz do zawartości
IGNORED

Błagam poradźcie NAD304

mariuszdab

Rekomendowane odpowiedzi

Trafia mi się w idealnym stanie 304 za 400 złociszy, brać czy nie brać, wcześniej na forum doradzano mi 314, jak

ma sie do niej 304. Będzie grać z cd 512 i tunerem 4220. Błagam pomóżcie, gdyż mam niewiele czasu na podjęcie

decyzji. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/37931-b%C5%82agam-porad%C5%BAcie-nad304/

A propos ceny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czasami sprzedają się za 500 zł, innym razem nie schodzą po 400 jak widzisz. Dlatego jako superhipermega okazję bym tego nie traktował...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Grałem kiedyś na 304 plus CD 502 i wspominam to bardzo przyjemnie.302 nawet nie umywa się do 304, może to i zabytek ale o bardzo ciepłej barwie i dobrym wykopie , mozna na tym słuchać zarówno D.Krall jak i Metaliki.Miałem pózniej w kolejności 302,310,314 i to była dopiero rzepa , wzmacniacze suche bez basu .Kolumny na jakich to grało to 4 ohmowe Avance omega 590 być może za trudne dla tych wzamacniaczy a 304 dawała radę.400 zł to dobra cena bo co innego lepszego w tej cenie kupisz?

Dzięki g r e g o r e k 1 podbudowałeś mnie trochę. 304 oddaję do dyspozycji cd 512, musi napędzić też dosyć trudne kolumny - Heco Superior120. Kolumny brzmią krystalicznie więc NAD-y troszkę ożyją. Zastanawiam się też nad zakupem jeszcze jednego cd - 502, a może jest na Allegro 5425(podobno grał rewelacyjnie). Porównam i zostawię lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.