Skocz do zawartości
IGNORED

Pilot do cd NAD 5425

mariuszdab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem odtwarzacz cd NAD 5425. Chciałbym dokupić do niego pilota. Ani na Allegro ani w ogłoszeniach praktycznie NAD-owskie sterowniki nie występują. Doszły mnie słuchy, że 5425 współpracuje z każdym pilotem

od cd SONY, ale nie wiem czy to prawda. Może ktoś z Państwa ma wiedzę na ten temat, proszę o podpowiedż.

Dodam jeszcze, że jestem daleki od wszelkiego typu sterowników uniwersalnych.

Pozdrowienia dla Forumowiczów.

https://www.audiostereo.pl/topic/38115-pilot-do-cd-nad-5425/

Nie sądzę, nawet jeśli sony pasuje, to i tak nie powiedzą, a będą chcieli zaproponować pilota oryginalnego o ile takie

jeszcze istnieją za min 2 stówki bądż więcej. Bardziej liczę na wiedzę praktyczną Forumowiczów.

• 2 miesiące później...

Witam

Do NADa 5425 akurat pasują batony od soniaków i takiego nabyłem, obsługuje dosłownie wszystkie funkcje,

piloty do NADów handluje też Sympatyczny Allegrowicz o loginie wbochowicz, jeśli wiadomo Ci o jeszcze

innej możliwości, to będę wdzięczny za informację, akurat potrzebuję pilota do amplitunera NADa 701.

Pozdrawiam.

Chetnie wezmę, ale nie za darmo, żeby było honorowo :)

Symboliczna kwote za pilota+koszty przesyłki podaj mi na priva oraz

namiary Twoje i numer konta do wpłaty, swoje namiary tez przeslę Ci na priva. No chyba, że odbiór osobisty,

mieszkam w Pruszkowie koło Warszawy.

Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.

Mariuszdab i parmenides.

Kurcze wyszła głupia sytuacja. Przeczytałem priva od parmenidesa, że wyśle mi gratis pilota od cd NAD. I właśnie przed chwilą wygrałem licytację NAD 514 dając 100 zł więcej mając na uwadze oszczędność na pilocie. No i teraz czytam, że Mariuszdab ma pilota już zaklepane. Chłopaki może załatwimy to jakoś co ? Wysłałem szybko odpowiedź do Parmenidesa, że nawet mu zapłacę za tego pilota. Pozdrawiam.

Cześć Royber, potrzeba rzecz święta, jasne, że Jesteś teraz w potrzebie i trzeba Ciebie koniecznie ratować.

Zrzekam się pilocika na Twoją korzyść jeśli to nie będzie kłopotem dla Parmenidesa. Umówcie się Panowie na odbiór, o ile nie został przekazany juz dla mnie

w umówionym punkcie kontaktowym. Wtedy wyślę Ci pocztą, no chyba, że Jesteś z Wawy lub okolic, to

odbierzesz sam ode mnie lub od Parmenidesa. Dogadaj się z Parmenidesem czy już przekazał dla mnie pilota

czy jeszcze nie. No i gratuluję 514, fajny klocek. Postaraj się zorientować jak wygląda sprawa i napisz. Pozdrawiam

Ok - jeśli tak wolicie, to oczywiście Royber wysyłam Ci pilota. Proszę skrobnik na priwa skąd jestes. daj jakis numer - obiecuje, ze jutro zadzwonie i wysle Ci pilota.

pozdrowienia

adam

Dziękuję Ci Mariuszdab. Nie wiem jak mam się Wam odwdzięczyć bo jestem ze Starogardu Gdańskiego. Jak macie jakiś pomysł to dajcie znać. Cd NAD 514 już go kiedyś miałem ale musiałem go sprzedać bo nie miałem kasy. Na tego polowałem chyba z rok. Skontaktuje się z Parmenidesem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Royber, na zdrowie!, niech Ci pilocik służy jak jak najlepiej, ja mam 4 kompakty NADa i do każdego mam pilota,

ten obecnie już Twój miał być tylko przedmiotem czysto kolekcjonerskim. U Ciebie bardziej przyda się niż u mnie.

Tak na marginesie, mam 2 sztuki 512, 5425 w prawie sklepowym stanie i w super stanie 502. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.