Skocz do zawartości
IGNORED

e.s.t. - new album - Live in Hamburg

Heban

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

takiego maila dostałem - może was zainteresuje :)

" NEW ALBUM OUT NOW

Esbjörn Svensson (piano)

Dan Berglund (bass)

Magnus Öström (drums)

LIVE IN HAMBURG

On November 22, 2006 towards the end of their German leg of the “Tuesday Wonderland†world tour e.s.t. performed in the Laiszhalle in Hamburg. The concert was recorded by the NDR for radio broadcast and despite adverse conditions on the concert day (no soundcheck was possible as the crew got stuck in traffic jams on the German Autobahn) the music and the interaction between audience and musicians on that evening turned out to be very special. So special that e.s.t. decided that after 12 years (“Live 95â€) this recording should become their new live album. The “Live in Hamburg†album reflects the concert one to one, no songs were taken away and the order of the songs as they were performed on that night is intact as well.

Be invited to take your seat in the beautiful Laeiszhalle in Hamburg and listen to a night full of music by e.s.t. !

----------------------------------------

B.H. Hopper Management e.K.

Elvirastr. 25

D- 80636 München

Germany

Tel: +49-89-1224970

Fax: +49-89-12249779

E-Mail: [email protected]

Web: www.hopper-management.com

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/38124-est-new-album-live-in-hamburg/

Byłem na ich koncercie w Gdyni 20.11 na dzień przed oficjalną premierą tego albumu i sobie ten album kupiłem. EST dla mnie jest b. ciekawą grupą, grającą bardzo interesującą muzykę, kóra podoba się wielu osobom. Na koncercie na Pokładzie było chyba z 500 osób od nastolatków do +80. Pozdrawiam.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Mam ten koncert od kilku dni i potwierdzam, że jest świetny i kapitalnie nagrany. Szkoda tylko, że "przespałem" ostatnią, w tym roku, trasę zespołu po Polsce ... Polecam wszystkim ceniącym dobry dźwięk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.