Skocz do zawartości
IGNORED

ZAMKNIĘCIE FORUM

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

NA TYM FORUM DOKONUJĄ SIĘ RZECZY NIEZGODNE Z REGULAMINEM, POWINNO ZOSTAĆ ZAMKNIĘTĘ

REGULAMIN DLA ARBUZA I INNYCH HAKERÓW

Regulamin forum dyskusyjnego AudioStereo.pl

Przed zadaniem nowego pytania skorzystaj z wyszukiwarki. Forum AudioStereo.pl istnieje kilka lat, znajduje się tu ponad 27 000 tematów i ponad 500 000 wpisów. Najprawdopodobniej problem z którym się zgłaszasz został już w dostateczny sposób omówiony. Jeżeli uważasz, że masz coś nowego do dodania lub uważasz, że ktoś mogłby mieć do dodania coś więcej niż już zostało napisane - zapraszamy do odświeżenia starego wątku lub w dalszej kolejności utworzenia nowego.

Jeżeli zaczynasz dopiero swoją przygodę z audiofilskim sprzetem - nim zadasz zaintrygowany pytanie "jakie kolumny X do wzmacniacz Y" - zadaj sobie troche trudu by samemu poszukać dobrego rozwiązania. Zachecamy do odsłuchów i cierpliwości. Zdarza się, że nim ktoś raczy odpowiedzieć na pochopnie zadane pytanie - ty już zdecydowaleś, że rezygnujesz z kolumn X na rzecz kolumn Y.

Unikaj powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony.

Nowe wątki należy zakładać w odpowiednich katalogach. Nazwa każdego z katalogów jasno określa jego tematykę. Jeżeli nie masz pewności, który katalog jest najodpowiedniejszy dla Twojego tematu, umieść go tam, gdzie według Ciebie pasuje najlepiej - najwyżej zostanie przeniesiony do innego katalogu przez Administratora forum.

Powstrzymaj się przed umieszczaniem podobnych (lub identycznych) tematów/postów w kilku katalogach jednocześnie. Takie postępowanie jest postrzegane jako zaśmiecanie forum.

Jeżeli wracasz do jakiegoś zagadnienia, dopisz się w swoim poprzednim topiku (w którym była o tym mowa) zamiast zakładać nowy.

Nie "podczepiaj" się ze swoim pytaniem pod istniejący wątek, jeśli różni się on tematycznie od tego o czym chcesz napisać - w takiej sytuacji utwórz nowy wątek.

Wątek tytułuj konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczy - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Staraj się precyzyjnie przedstawić trapiący Cię problem. Pytanie w rodzaju: "Jestem tu nowy, powiedzcie mi proszę jak co wybrac. Pilne!" nie jest mile widziane i zamiast odpowiedzi możesz doczekać się wpisów od zirytowanych użytkowników forum.

Swoim prywatnym animozjom dawaj wyraz wyłącznie w listach prywatnych, e-mailem lub w inny niepubliczny sposób. Nie ma nic bardziej denerwującego i żenującego niż oglądanie grona publicznie wyzywających się osób.

Użytkownikom namiętnie uprawiającym tzw. Trolling (zobacz co to jest Trolling) może zostać całkowicie zablokowane konto a także każde kolejne (klon).

Dbaj o poprawną polszczyznę w swojej wypowiedzi; nie pisz całego tekstu dużymi literami - w internecie jest to postrzegane jako krzyk, a chyba nie chcesz być odebrany jako krzykacz, prawda?

Nie zamieszczaj ogłoszeń na forum - od tego jest zakładka ogłoszenia. Na forum obowiązuje także zakaz reklamy - takie wpisy będą usuwane.

Jeśli chcesz przestawić swoją komercyjną ofertę skorzystaj z tematu sponsorowanego.

Forum Audiostereo jest forum tematycznym. Dla tematów niezwiązanych z tematyką audio utworzona została Bocznica. Pamiętaj jednak, że nie oznacza to możliwości zakładania tam dowolnych tematów. Autorzy tematów na Bocznicy muszą liczyć się z możliwością zamknięcia a nawet usunięcia tematu z Bocznicy przed Administratora forum.

Administratorem oraz właścicielem forum jest Lukar. Użytkownicy forum mają możliwość zgłaszania wpisów do moderacji, natomiast tylko Administrator ma możliwość usuwania/zamykania wpisów, tematów, banowania użytkowników. Należy także pamiętać, że Administrator to też człowiek i nie może 24 godziny na dobę śledzić forum - możliwe są opóźnienia w reakcji, zazwyczaj nie dłuższe niż kilka godzin.

Najwłaściwszym sposobem kontaktu z Administratorem jest wysłanie prywatnej wiadomości do Administratora.

W razie nieprzestrzegania regulaminu oraz Netykiety Administrator może zablokować na pewien czas Twoje konto:

Możesz otrzymać ostrzeżenie (przy nicku pojawi się żółta kartka ).

Twoje korzystanie z forum będzie ograniczone przez 1 tydzień do możliwości dodania jednego wpisu na godzinę.

Jeśli nadal nie będziesz przestrzegał regulaminu konto może zostać

całkowicie zablokowane na okreśony czas lub na zawsze (ban). Przy nicku pojawia się wtedy czerwona kartka

Wątki umieszczone poza Bocznica a schodzące na tematy niezwiązane z audio, a także wątki które rozwijają się w kierunku wzajemnych kłótni, pyskówek mogą zostać zamknięte.

Jeden użytkownik nie może mieć kilku aktywnych kont, jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta mogą zostać zablokowane lub całkowicie usunięte.

Sprawdź błędy, treść oraz zastanów się przed dodaniem nowego wpisu - nie ma możliwości edycji ani usunięcia raz dodanego wpisu. Twój wpis świadczy o Tobie.

Administrator serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania wpisów zawierających treści zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwie lub naruszające zasady współżycia społecznego. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Jeśli nie zgadzasz się z dowolnym punktem tego regulaminu, Administrator forum uprzejmie prosi o niekorzystanie z forum Audiostereo i jednocześnie chętnie przekaże adresy innych, być może bardziej odpowiednich dla użytkownika, for na temat audio.

Admin

[email protected]

https://www.audiostereo.pl/topic/38280-zamkni%C4%99cie-forum/

oburzające jest to że ja dzialam w zgodzie z regulaminem a jestem tak prymitywnie i prostacko traktowana.

Misiomor i Arbuz Mc - niewątpliwie Ty łamiesz punkt 18.

Faktycznie ze wzgędu na chamstwo jakie tu panuje nie ma miejsca dla kobiet.....

proponuje niektórym założyć nowe forum powszechnego zbydlęcenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam Panią bardzo, ale nie było moją intencją obrażanie Szanownej Pani w żaden sposób. Ja tylko chciałem się przyłączyć do słusznej krytyki braku poszanowania Regulaminu Forum w ogólności, w tym również punktu 18 w szczególności.

kalimorfa

Czemu chcesz zamykac forum, co Ci zawinili forumowicze z zakładki DIY, Lampa, Muzyka, Kino Domowe, Film. Za co chcesz ich karac? Skup sie na tych o których myslisz.

Dlaczego tylko ArbuzMC a nie np. Senicz. Dlaczego tak wybiórczo a moze nawet zachaczajace o prywatę.

Zgadzam sie co do przyczyn podanych przez Ciebie ale uważam, że mocno skupiłaś się na osobistych kontaktach tu na forum a nie na obiektywnych odczuciach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tęsknic z kalimorfą w końcu bardzo inteligentna kobietą. (prosze nie doszukiwać sie ironi tam gdzie jej nie ma)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax masz rację, jedno jest absolutnie pewne że taki Arbuz powinnien być wykluczony z listy użytkowników za łamanie wszelkich norm i zasad, jak mówilam dziś zgloszę ujawnienie mojej poczty na policji,

Nie jestem Truman, cóż Arbuz to nawet nic pewno nie wie O Truman Show

kalimorfa

zgłaszaj, niech zamkną gnoja!

I zamknąć to głupie forum.

PS. Pozwoliłaś na usunięcie Twojego wątku?

Ja nie pozwoliłem na usuwanie mojego zgodnego z regulaminem wpisu. Zgłaszam to na prokuraturę! Lukar pójdzie siedzieć z arbuzem.

kalimorfa,

masz moje moralne wsparcie! Niestety, trole mają się tu za dobrze, mutant mutanta mutantem pogania...i tylko licznik wpisów bije.

---

Na priva posyłam Ci coś, co przeszło tu niemal bez echa...

Jeden użytkownik nie może mieć kilku aktywnych kont, jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta mogą zostać zablokowane lub całkowicie usunięte.

takze kalimorfa/vlad spieprzaj stad!

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

mam od początku bytności ten sam nick kalimorfa tymaczasme banuje się moje wątki upublicznia prywatne wiadomości, tylko dlatego ze jestem kobietą faceta o nicku kolekcjoner, to żenujaca dyskryminacja,!!!!!!najgorsze jest to ze modelator Łukasz udaje głupa i nie dziala w tej sprawie która nadaje się do prokuratury

A ja to wszystko ujawnię przedstawię to na konkurencyjnym forum hi fi i zrobię aferę w lokalnej prasie,

Chcecie nr do Łukasza? Pewnie Was zbanuje wszystkich. Jak ostatnio z nim rozmawiałem sprawiał wrażenie konkretnego, lecz nieugiętego gościa. Ale może macie większą siłę perswazji.

Gość

(Konto usunięte)

To może jeszcze raz ?

Nie wiem dlaczego , ale coraz częściej "nachodzi" mnie myśl , że vlad i aaaaalfred mają coś wspólnego (po za upierdliwością oczywiście i ciągotkami do zakładania coraz to nowych wartosciowych wątków i chęcią (jak mi się zdaje) rozpizdrzenia , nazwijmy to , równowagi naszego forum) np.chęć do prowokacji...nie uwazacie ?

Ot choćby to :

arbuzMC

o mnie | ignoruj | PW

stat: 108 / 38 / 0 8 Gru 2007, 21:13

...lenam, to forum generalnie nie ma moderatorów ale czasami niektóre wpisy czy całe wątki giną, więc jednak pewna moderacja jest, choć bardzo tolerancyjna ,

np. wczoraj zginąl mój wątek o zbrodniarzy kaczyńskim...

Ta retoryka nigo wam nie przypomina ?:)

--------------------------------------------------

Vlad

Tylko ty jesteś pirdolnięty tak bardzo wielowektorowo ,żeby stworzć tak różnie schizofreniczne osobowości , ale po gruntownej , acz długotrwałej ,ze względu na brak podejrzliwości, obserwacji "okazów" egzystujących na tym forum , tak bardzo do siebie w chorobie podobnych !

Gratulacje dok.frankenstein !!!

Electro nie obrazaj mnie!!!!

Lukar Na tym forum nie sznuje sie niczego, chamsko traktuje sie kobiety, zero mralności, zero czegokolwiek

Znajdę twój telefon , adres i sprowadzę Ci policje na glowę. Ja jestem uparta i tego nie popuszczę!!!!

electro, 9 Gru 2007, 17:43

>Jeden użytkownik nie może mieć kilku aktywnych kont, jeśli taka sytuacja zostanie wykryta konta

>mogą zostać zablokowane lub całkowicie usunięte.

>

>takze kalimorfa/vlad spieprzaj stad!

Z pewnością, nie jest to ta sama osoba. Więc może jednak lepiej nie ulegać ideologii arbuzowego tłumu....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.