Skocz do zawartości
IGNORED

co jest z laserem KSS - 151A ?????

dobrus

Rekomendowane odpowiedzi

witam

koledzy chyba mam zla wiadomosc

dzis przypomnialo mi sie,ze chcialem sobie kupic na zapas laser do mojego Denona DCD - 2560. Jest to kss - 151a jak w temacie. Dzis wchodze na strony kilku sklepow internetowych w ktorych sa lasery i lipa. Patrzylem w trzech i w zadnym go juz nie ma !! a jeszcze kilka tygodni temu byl w 1 z nich na 100% bo nawet mialem w zakladkach. i co teraz??? czy produkcja tego lasera zostala zakonczona?? czy ktos wie gdzie moge go kupic ??? pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/38403-co-jest-z-laserem-kss-151a/

ten wątek pewnie Cię zainteresuje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i ten adres:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aniu znam te stronki, ale jeszcze w zeszlym miesiacu mozna bylo ten laser kupic w kazdym sklepie na necie, teraz sprawdzilem jeszcze w kilku i w zadnym juz nie ma :( a specjalnie kupilem denona dcd-2560 bo do niego byl dostepny laser ... i akurat teraz go wycofali :/ ehh co za ironia losu. a w te regeneracje czy sciaganie lasera gdzies tam z Etiopii poludniowej to mi sie nie chce bawic ...

podróbki chodza okolo 4-5 lat ..ale trafiaja sie egzemplarze co potrafia pograc kilka miesiecy..albo pala układy scalone w cedekach..najlepiej kupic sobie z 10 sztuk po koleji przetestowac jak cos jest nie tak to reklamowac ..ja tak zrobiłem 6 sztuk sie okazało spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.