Skocz do zawartości
IGNORED

Djangos - zamknięcie

Jarzabek

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim sami na to traficie:

Dear friends and customers of Djangos,

We are saddened to announce that effective immediately we are closing our sales operation. Customer Service will remain open until April 1, 2008, but no further orders will be accepted. Thank you for your loyal patronage over the years and best wishes for the new year and beyond.

Sincerely, The Djangos Staff

Cholera, to był taki przyzwoity sklep - kupiłem tam kilkaset płyt. Były już oznaki tego, co się stało (stagnacja, zero odświeżeń strony głównej, itd.). Wielka szkoda.

https://www.audiostereo.pl/topic/38584-djangos-zamkni%C4%99cie/

*@^%(((@#^@!!!!!

Cos tak czułem...

Musi być - wykończyły ich zamówienia z Polski...;) Bo przecież nie da sie wysyłać ze Stanów do Polski taniej niż z Warszawy do Łodzi.

Ech, co za prezent na Święta:(.

Zatem - umarł król - niech żyje....? no kto teraz?

no widzisz i_nemes - wszystko przez Ciebie (w końcu bezinteresownie rozpropagowałeś djangosa w naszym kraju). ;-

ale paskudny prezent świąteczny :( :( :(

niestety - też już miałem wyrzuty sumienia, bo z prostego rachunku wychodziło, że do moich zamówień muszą nieźle dopłacać...

jeszcze 3 płytki mam zresztą w drodze.

następca pilnie poszukiwany!

>Zatem - umarł król - niech żyje....? no kto teraz?

patrząc na drugą stronę oceanu - być może najbliżej będzie CDConnection - wybór szeroki, ceny płyt w dolnych strefach stanów amerykańskich, a i shipping rates najbardziej chyba zbliżone (choć wyższe) do djangosowych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niestety brakuje second-handu.

pytanie tylko jak z niechcianymi narzutami - sam nie sprawdzałem - czy są skłonni obniżać deklarowaną wartość?

wiem, że niektórzy z forumowiczów tam zamawiali - jak ta sprawa wygląda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Kurcze.. właśnie "dojrzałem" do zakupów w tym sklepie i mi go zawiesili. Czy poza CDConnection jest jeszcze coś ciekawego ( czyt. taniego ) w sieci? Akurat te płyty które chciałem zamówić w djangosie są 50% droższe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.