Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowi znawcy AUDIO - ranking

Gość czubsi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czubsi

(Konto usunięte)

Długo się zastanawiałem czy ten temat założyć... ale myślę, że to dobry pomysł. Często zastanawiamy się do kogo uderzyć z problemem i... właśnie wtedy jest problem . Moja propozycja jest taka : piszemy trzy propozycje z numeracją od 1 do 3 i z punktami od 3 do 1. nastepnie krótko uzasadniamy dlaczego właśnie tak a nie inaczej

Niektórzy spytają dlaczego ten wątek w stereo więc odpowiadam : 1) a dlaczego nie ? 2) bo nasze problemy -szukających dobrego brzmienia- dotyczą generalnie stereo . Fakt zdarza się , że jednego gościa uważamy za dobrego fachowca a za chwilę ktoś po nim jedzie ... Nie o to chodzi żeby kogoś tu wywyższać (stąd pomysł uzasadnienia za co człowieka doceniamy czy za co mu dziękujemy) ale raczej komu można zaufać. Tych którzy wpadną na pomysł zrobienia listy odwrotnej (tych nie polecanych ...) uprzedzę : załóżcie sobie inny wątek . Ja na początek :

1) Hammond - jako jedyny zgłosił się z propozycją pomocy naprawy "trudnego sprzętu" - 3 pkt.

2) Piotrek608 - za obiektywną ocenę sprzętu ... bez zakrapiania ocen osobistymi preferencjami -2 pkt.

3) Foni - za wytrwałość i samokrytyczną ocenę własnych osiągnięć - 1 pkt.

Co jakiś czas będę podsumowywał ! Proszę od razu by w tym wątku nikogo nie obrażać !

Pozdrawiam i zapraszam !

(Uwaga ! Przez nieuwagę założony jest podobny temat w "Kino Domowe" - na tamten nie reagujcie)

https://www.audiostereo.pl/topic/38591-forumowi-znawcy-audio-ranking/

1. Zydelek - 3 punkty za pomoc

2. Dreamer_1 - 2 punkty za pomoc (w DIY)

3. Stodal -1 punkt za pomoc (w DIY)

Chociaż uważam, że z tą punktacją to raczej po równo powinno być, bo wszyscy byli pomocni i to chore że jednemu muszę dać mniej a drugiemu więcej punktów.

Oto mój ranking

1. dziomdzior – nikt tak jak on, nie wychwytuje różnic w brzmieniu wzmaków technicsa z końca lat 90-tych

2. alosza z rostowa – naprawił mi mojego kasprzaka i poddał go rewolucyjnemu tuningowi, pomimo faktu, że awaria tego znakomitego radiomagnetofonu była wynikiem zrzucenia go z 10 piętra

3. krucabetka 1334 – mój cichy faworyt, znawca i koneser sprzętu firmy Priboj

Gość czubsi

(Konto usunięte)

dzarro

nie wiem ... to miał być dobry żart ? czy jak ?

Jeśli tak to się chłopie marnujesz - kabaret załóż .

a tych co poważnie biorą sprawę proszę o przyznawanie punktów !

Jozwa Maryn dostaje 3 pkt. (tu się zgodzę )

czubsi, blokuj mozliwość dodawania wpisów osobom, które robię sobie jaja z Twojego wątku. Kretynów nie brakuje przecież, juz wyskoczyli antyseniczowcy, zaraz Tomek Skura wyjedzie z McG i 16Hz i tak w koło macieju...

W zamiarze piszącego dla tych którzy koniecznie chcą być uraczani wszelkiego rodzaju opiniami, tzw. efekt środowiskowy, czyli dziecko tv.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Nienormalny - w czym masz problem?

zdaje się, że ta lista ma prezentować ludzi pomocnych - a wpisy senicza są denne, głupie i szkodliwe

jeszcze ktoś mu da coś do tuningu i potem porazi go wysokie napięcie

ban = ignorancja zagadnienia

josef, nie widzisz róznicy między listą ludzi pomocnych i niepomocnych? Nie może być jednego wątku bez notorycznych wjazdów na niektórych forumowiczór - bez względu czy te sa zasłużone czy nie? Autor wątku poprosił o założenie osobnego wątku z listą ludzi niepolecanych, więc Ci, którzy wypowiadają się w jego wątku negatywnie o innych (bez względu czy słusznie czy nie), mogliby najpiew przeczytać pierwszy post i zastosowac się do prośby autora...

>W zamiarze piszącego dla tych którzy koniecznie chcą być uraczani wszelkiego rodzaju opiniami, tzw.

>efekt środowiskowy, czyli dziecko tv.

Na elektrodzie to funkcjonuje pod postacią pkt przydzielanych za pomoc i jakoś nikt afery nie lubi. Tutaj... wszyscy indywidualiści chcieliby miec forum tak jak sobie wyobrazają nie dopuszczając wyjątków.

Gość czubsi

(Konto usunięte)

widzę, że koledzy chyba nie mają nigdy problemów lub sami sobie radzą ... nic tylko pogratulować !

zatem dziękuję wszystkim bez problemów i zapraszam tylko tych których intencje są związane z watkiem

A dla reszty polecam temat o .... "Godzilli" na innym forum ...

Musiałeś tak z nazwiska? To tylko chwila, zaraz coś tutaj wejdzie i dużo dziwnych rzeczy popisze.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

misiomor - za wszech....... i bez....... +3pkt

Piotrek608 - +3pkt

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.