Skocz do zawartości
IGNORED

Kogo wyśmiewa Borat ?

JFSebastian

Rekomendowane odpowiedzi

A ja uważam że Borat to film wręcz antysemicki, a genialność autora tego filmu polega na tym, że został pochwalony za tępienie antysemityzmu. Weźmy np. tą scenę gdzie żydzi ubrani na biało czekają na podróżnych, żeby ich ugościć.

Wg mnie ten film został zrobiony dosłownie według schematu: co typowy Amerykanin wyobraża sobie o Kazachach. I właśnie na tym polega kpina z amerykanów, że pokazane zostało jakie oni mają wyobrażenie o świecie...

• Redaktorzy

Po mojemu ten film wyśmiewa Polskę i Polaków. Każdy kto gdzieś tam śmieje się pokątnie, śmieje się zapewne z naszego kraju. Proponuję położyć temu kres. Tym bardziej że narodowość głównego aktora i pomysłodawcy umieszcza go w jednym szeregu z takimi "poprawiaczami Polski" jak Tusk, Bartoszewski, Władysław Jagiełło (znany z tego, że zepsuł piastowski projekt kraju jednolitego etnicznie), Piłsudski (to nie jest polskie nazwisko), Wałęsa, Orgelbrand, Gebethner, Wolff, Berek Joselewicz, Sokrat Starynkiewicz i Mendel Gdański (Danziger, ha ha!).

jozwa maryn, 10 Sty 2008, 12:39

>Po mojemu ten film wyśmiewa Polskę i Polaków. Każdy kto gdzieś tam śmieje się pokątnie, śmieje się

>zapewne z naszego kraju. Proponuję położyć temu kres. Tym bardziej że narodowość głównego aktora i

>pomysłodawcy umieszcza go w jednym szeregu z takimi "poprawiaczami Polski" jak Tusk, Bartoszewski,

>Władysław Jagiełło (znany z tego, że zepsuł piastowski projekt kraju jednolitego etnicznie),

>Piłsudski (to nie jest polskie nazwisko), Wałęsa, Orgelbrand, Gebethner, Wolff, Berek Joselewicz,

>Sokrat Starynkiewicz i Mendel Gdański (Danziger, ha ha!).

idź do lekarza, jesteś chory!

Nie amputował, tylko - implantował (dosztukował) oraz zbalansował !

"Jozwa zartować - poczucie humoru

Atopos zartować - schizofrenia paranoidalna"

"Zyd zartowac z goja - humor i inteligencja

Goj zartowac z Zyda - antysemityzm"

"Pies zartowac z kota..." itd.

(cytaty : Bolesław Proust - "W Pustyni i w Paszczy")

>hołota

Jam jest Syrianskim Bóstwem - Atoposem !

Ostatnim wrzaskiem Wielkiej Kosmicznej Awangardy.

Ostatnim wcieleniem VALIS-a (Vast Active Living Intelligence System),

Nadsamcem, istotą ktorej centrum jest Wszędzie a obwod - Nigdzie.

Ja Zawsze - Byłem, Jestem i Będę...

...a ty jestes... zwykłym dupkiem.

A teraz, PRECZ z przed moich pieknych oczu, ty gnoju !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.