Skocz do zawartości
IGNORED

SENICZ

artPaw

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

proszę wszystkich kolegów i koleżaniki o zbanownie senicza w swoich wątkach.

dziękuję

arturP.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no bo ja Was nie rozumiem.... mi az przykro sie robi jak czytam jak sie "chlacie" bez przerwy :P

jak nei ten dogryzie temu to inny tamtemu, ehhh to forum to ogromne zbiorowisko wiedzy - kto wie czy nei najwieksze na swiecie (w dziedzinie audio) wiec nie zasyfiajmy tego :P Senicz dostanei bana zrobi sobei nowe konto i nadal bedzie to samo

Ale czemu od razu taki hałas robić o nic. Po co ten wątek? Żeby pluć sobie w oczy? Żeby poniżać kogoś?

Każdy ma prawo do wygłaszania swojej opinii. Jedni robią to bardzo kulturalnie, inni mniej. Kolega majmaj bardzo słusznie zauważył, że forum audiostereo jest ogromną kopalnią wiedzy. Czemu tak dobrą kopalnię zalewasz wodą (czytaj śmieciami)? Jest wielu "śmieciarzy" forum ale nie, senicz temat no 1.

BTW czemu kolejny syfiący wątek umieszczasz w dziale DIY? Od tego jest bocznica.

DooH,

Człowieku, chcesz szukać wiedzy we wpisach senicza?? O czym ty piszesz? NIE MA takiego równania: senicz = wiedza.

czy tobie podoba się np. taki techniczny opis:

>Stara zasada koniucha. Nigdy nie dawaj koniowi aby napil sie wody do woli. Konskie lajno musi byc suche. Gdy kapie z dupy jak krowie oznacza to ze kon jest chory.

- Co to jest? To jakaś paranoja! Po skasowaniu jego wpisów NIC nie ubędzie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Ma zasady:

ostatnie cytaty senicza, pasuje ci to?

np.

Ja tylko chce chlopaki zebyscie zaczeli sami myslec a nie jak stado baranow beczec na jedna nute za oberbaranem.Bo jak oberbaran nie potrafi zrobic nic ciekawego to wam pozostaje tylko trenowanie beczenia. Juz tyle lat prosze was abyscie zrobili wzm o thd na poziomie 0.0001% i nic. ja bym juz w tm czasie zrobil z tego problemu ze dwa doktoraty a wy nic. beeeeeeeeeeeeeee

21 Sty 2008, 03:05

Stara zasada koniucha. Nigdy nie dawaj koniowi aby napil sie wody do woli. Konskie lajno musi byc suche. Gdy kapie z dupy jak krowie oznacza to ze kon jest chory.

Mi tylko na Lukarze brakuje jednej opcji oprocz ignorowania uzytkownika - ignorowania wpisow zawierajacych okreslone slowa. Bo o wiele bardziej wkurzaja mnie ciagle wpisy dotyczace Senicza, niz jego wlasne tworczosc.

Ambicja wielu osob na forum zrobilo sie wrzucanie co chwila wkretow nt senicza. Czuja sie chyba w tym momencie wazniejsi, lepsi, nie wiem co ..... Tymczasem udowadniacie tylko, ze jestescie tylko małostkowymi głupcami, nie potrafiącymi uszanować, że ktoś może mieć inne zdanie od Waszego. Nie zgadzacie sie z nim to ignorujcie go. Tylko prosze nie zakladajcie kolejnego idiotycznego watku na jego temat.

Ludzie - opanujcie sie, to nie jest "antysenicz" forum, tylko audiostereo.

Nie robcie z niego bagna, bo naprawde wiekszosci ludzi Wasze boje antyseniczowe w ogole nie interesuja.

Jestescie w stanie zrozumiec, ze nie Senicz jest najwieksza zakałą tego forum, tylko Wy i Wasze bzdurne wpisy majace dowiesc swojej wyzszosci nad nim i jego pogladami ?

21 Sty 2008, 20:29

"Autor tematu artPaw zablokował możliwość pisania w tym wątku użytkownikom: senicz, Łowca debili, aaalfred" to sa 3 rozne osoby czy mi sie wydaje ze to tylko Senicz?

Chyba jednak rózne, dyby były to te same osoby to nie omieszkał by zablokowac nick "projektant czenis"

Nie rozumie jednego.

Czy on naprawdę jest taki ogłupiały, ze piszczac zdania typu: miszcz senicz kazał powiedzieć, miszcz senicz mówił ze itp...

Mysli że uwiezymy, ze to inny wiarygodny czlowiek, ktory naprawde uwielbia "talent" senicza ?

Czy to tylko taka gra z jego strony ?

Z ciekawości tu zaglądam i tylko śmiech mnie ogarnia.

Senicz jest , nazwijmy to pewnym indywiduum.

Ale obrona poziomu merytorycznego senicz jest co najmniej idiotyczna.

>Barni

Ignor nie jest wystarczającą karą czy też przestrogą.

Jedna kupa daje praktycznie identyczny efekt smrodu jak cała sterta.

Często nowi bywalcy znajdą chcąc nie chcąc wpisy np.takiego senicza i wyrabia sobie opinię o całym forum.

W tym i o tobie kolego Barni.

Panowie, ja nie bronie Senicza, mam go zablokowanego od dawna za poziom merytoryczny dyskusji a wlasciwie jego brak. Ale po prostu mnie skreca, jak po raz kolejny odgrzewacie ten temat. Nie sluzy to ani forum, bo przez taka pisanine o Se-niczym ludzie z niego uciekaja, ani Seniczowi, ktorego Wasza pisanina po prostu nakreca.

Używajcie "ignoruj" - świat jest z nim piekniejszy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.