Skocz do zawartości
IGNORED

Mocne kolumny za 700zl

Vasteq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam zamiar w niedługim czasie kupić kolumny na które mogę przeznaczyć 700 zł z górką, kolumny powinny być mocne 150-190 W o impedancji zarówno 4 jak i 8 ohm. Posiadam już Quadrale allcrafty 90W i ich jakość w zupełności mi odpowiada. Jednak szukam mocniejszych i przymierzam się z zakupem Quadrali All-Craft 6000 o mocy 190W i impedancji 4-8 ohm. Jednakże mam wątpliwości czy cena jaką proponuje sprzedawca jest rozsądna - 700 zł. Czy mógłby mi ktoś polecić kolumny (używane) w tych granicach cenowych o jakości nie gorszej niż posiadane już quadrale?

https://www.audiostereo.pl/topic/39807-mocne-kolumny-za-700zl/

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

z opisu:

nie są uszkodzone grają super!!!!!!!!!!!!!!! moc 100 WAT

ale brak jednej zworki na zdjeciu - moze to jest powodem sprzedazy:))

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

trance, dance, house, pop ale czasami spokojniejsza jak chillout - ogólnie wszystkiego po trochu z przewagą na spokojny trance. Podsumowując - czy Quadrale 6000 są wartę 7 stówek, pytam bo sprzedawca trochę ponagla i nie wiem czy się decydować. Wiem że pewnie powiecie skoro podobają mi się allcrafty to te kolumny również będą ok, ale może za 700 stówek warto kupić coś lepszego? Kolumny muszą byc przede wszystkim mocne i 4 oraz 8 ohmowe. To jest warunek.

tak z ciekawosci spytam - jaka moc mają te kolumny?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no i co z tego? Przeczytałem i nadal uważam że potrzebuje mocnych kolumn. Może w takim razie niech ktoś udzieli jednoznacznej odpowiedzi jeśli miał kontakt z tymi kolumnami - czy 700 zł to nie wygórowana cena za Quadrale AC 6000 ? Perfekcyjnie utrzymane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.