Skocz do zawartości
IGNORED

Ile nicków ma xanxan?

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

moj ideal ...mmmmmm

pokaż cały temat Ulubiony typ i nie typ kobiecej urody. xanxan 9 Lut 2008, 19:32

:)

pokaż cały temat Najbardziej świnski wątek 2008 ! xanxan 9 Lut 2008, 19:27

.moje ulubione

pokaż cały temat Piwny watek xanxan 9 Lut 2008, 19:21

jaka jest cena zestawu luxmana-poszczególnych elementów?

pokaż cały temat Klub miłośników dobrych miniwież... xanxan 9 Lut 2008, 12:14

annawroc, 9 Lut 2008, 11:57

>a tak w ogóle, to dlaczego Was to mierzi, ze ludzie kupują kable i sa z tego zadowoleni?

"głupich nie sieja"

pokaż cały temat Sieciówka za 300$ z węża ogrodowego xanxan 9 Lut 2008, 12:05

nedj, 9 Lut 2008, 09:24

>Ale może ta sieciówka w wężu jest przynajmniej bezpieczna (czyli nie zabije prądem właściciela). Bo

>np. w przypadku "produktów" zeda (np. przecierająca się taśma teflonowa w roli izolatora) takiej

>pewności nie ma.

produkty zeda są bardzo dobrej jakości to co piszesz to jakieś bzdury...wiec sie ....

pokaż cały temat Sieciówka za 300$ z węża ogrodowego xanxan 9 Lut 2008, 09:30

wyglądają jak wypasione altusy.

pokaż cały temat To jest prawdziwe kolumny podlogowe...:) xanxan 9 Lut 2008, 00:53

czy lubicie sobie doprawić...efekty mogą być rożne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dla prawdziwych twardzieli

Ukryta Zawartość

pokaż cały temat ostre żarcie xanxan 9 Lut 2008, 00:44

Baśń się baje, czas ucieka,

na Stalina forum czeka,

I aż martwić się zaczyna,

Coś nie widać skur*syna

pokaż cały temat Klub "starych komuchów" ;-) xanxan 9 Lut 2008, 00:37

widzisz marooned w ogóle nie czaisz o co chodzi, Wiktor opisał swoje spostrzeżenia a ty wyskakujesz z jakimś pier... aluminiowym rowerem.

pokaż cały temat jaka listwa sieciowa? xanxan 7 Lut 2008, 22:15

tak jak już pisałem hd 600 maja potencjał . ich prawdziwe możliwości zaczynają sie na wzmacniaczach cary 300sei,manley 300B itp.podłączenie ich do jakiś budżetowych śmieci i pisanie ze grają kiepsko to nieporozumienie.

pokaż cały temat Słuchawki do 300zł xanxan 7 Lut 2008, 14:59

hd 600 pokażą jaka jest reszta sytemu .sa zakup na przyszłość im lepsze towarzystwo im sie zapewni tym lepiej wypadną.jeżeli planujesz wymianę sprzetu to moga byc dobra inwestycja .

pokaż cały temat Słuchawki do 300zł xanxan 7 Lut 2008, 12:03

lepiej poczekaj i dołóż do hd 600..są to słuchawki z bardzo dużym potencjałem .

pokaż cały temat Słuchawki do 300zł xanxan 7 Lut 2008, 09:38

deep, 6 Lut 2008, 11:17

muzyka cie nie meczy bo słuchasz bez kolumn no chyba ze nie ująłeś ich w "o mnie"

pokaż cały temat nowe yamahy stereo (A-S2000 i CD-S2000) xanxan 6 Lut 2008, 17:42

annawroc, 5 Lut 2008, 09:36

>mam nadzieję, że na forum są ludzie, którzy myślą inaczej

ci ludzie to właśnie jelenie :).

pokaż cały temat mój Meridian również wariuje HELP!!! xanxan 5 Lut 2008, 09:44

annawroc, 4 Lut 2008, 19:49

>xanxan, 4 Lut 2008, 19:27

>

>>to oznaka ze najwyższy czas go opylić...

>

>zydelek, to niehonorowo

mylisz sie ,takimi zasadami rządzi sie rynek (trzeba znaleźć szybko jelenia dopóki jest jeszcze coś wart oczywiście odpowiednio wcześniej zrobić dobra reklamę i walnąć parę opinii i porównań).

pokaż cały temat mój Meridian również wariuje HELP!!! xanxan 5 Lut 2008, 09:18

to oznaka ze najwyższy czas go opylić...

pokaż cały temat mój Meridian również wariuje HELP!!! xanxan 4 Lut 2008, 19:27

Łowca debili, 4 Lut 2008, 16:33

>:)))))

>narsiltm, masz własne wyważone zdanie i nim się kieruj. Kieruj się zdaniem każdego, tylko nie...

>tego:)))

>wyszukiwarka -> intuos

>wyszukiwarka -> intuos s(.....)

>Jesteś chwilę na forum, wiesz o co chodzi :)))

popieram...pamiętaj ze itonus należy do "seniczowego towarzystwa wzajemnej adoracji"ktore ostatnio troche przycichło po tragi-komicznym pokazie na audio show.dziwne jest to ze nie kazał ci kupić jakis otrodynamikow ktore jak wiadomo sa najlepsze i dlatego zaprzestano je produkować bo były poprostu za dobre...

pokaż cały temat Słuchawki do 300zł xanxan 4 Lut 2008, 16:57

...za późno.

pokaż cały temat Kliknij szybko... xanxan 3 Lut 2008, 20:01

nie czaje przesłania tego jankeskiego bełkotu...

bo te kable to pewnie audiofilskie ...ciekawe jaki weze dają do grubszych pytonów pewnie cos z tego.

pokaż cały temat Audiofilska arytmia xanxan 3 Lut 2008, 19:41

>Kolega wspomniał, że dostał te gumki w sklepie (a więc nie od żadnego domokrążcy zielarza;)) w cene

>10 zł/szt !!!.

>Wyglądają jak zwykłe gumki recepturki, jednak pozory chyba mylą;). Ich cena jednoznacznie wskazuje

>na specjalistyczne audyofylskie zastosowania;).

cos mi sie zdaje ze te gumki nie sa audiofilskie gdyby były audiofilskie to kosztowały by 100zl/ szt.

pokaż cały temat Zepsułem Meridiana ? POMOCY ! xanxan 3 Lut 2008, 19:25

przyłączam sie do klonika i Tomaszowi Skurze przez "u" mowie nie.jego mania obsesyjno-prześladowcza studia 16hz mogla by zaciekawić nie jednego psychiatry...

pokaż cały temat Yamaha NS-1000 - jak one graja? xanxan 30 Sty 2008, 09:43

idź do strony: 1

Buraczeskie kundle są głupolami więc twierdzą jak twiedzą. Inteligentni niech wnikliwie porównają mój styl pisania z twórczością postaci tytułowej. KTOŚ ROBI MI PRZY DUPIE:) Oby smród nie ogarnął jego samego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/40112-ile-nick%C3%B3w-ma-xanxan/

Ile nicków ma xanxan? Minimum tyle:

Zydelek,

Anti Cable's,

Zmora,

audiofil-a(ka),

Cocine,

T e o

Zapewne jest ich więcej - zapijaczony szewczyna sam już zapewne tego nie kontroluje. "xanxan" miał być próbą podszycia się pod forumowicza "xanax", podobnie jak "T e o" pod niżej podpisanego. Trzeba jednak być kompletnym, zachlanym kretynem, by sądzić że ktoś się na to nabierze.

Ciekawe, kiedy żałosnemu butorobowi zabraknie inwencji, i zacznie reklamować swoje produkty podszywając się np. pod admina forum ;)

Admin (pisałem do niego by wyjaśnił) sytuację ma wszystko jak widać w dupie. Forum jest poczytne, reklamy latają przed oczami, "koło" sie kręci i wszycho.

Natomiast Teo sądzę że z czasem wyjasni się i ujrzy światło dzienne świństwo jekie mi fundujesz a twoja podłość sama cię ukarze.

Jako xanxan (celowo użytłeś takiego nicka) pisałeś wierszyki burasie TO NIE JEST ZBIEG OKOLICZNOŚCI -> taki masz prostacki styl który uważasz za zabawny ujadając jak kundel.

XANXAN to Teo Teo Teo Teo!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak można być aż tak prymitywnym ciołkiem by sądzić że się nie wyda. Czy nie mądrzej walczyć z otwartą przyłbicą jeśli sie oczywiściew chce i ma się o co walczyć:)

Takie coś to mógł więc zrobiś Teo, xaxax-> za głupi lub prymitywny mirek potempski:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.