Skocz do zawartości
IGNORED

Reaktywacja Magazynu Stereo!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo się z tego cieszę. Jeszcze w początkach polskiego audiofilizmu (tak nazywam modę na wymyslne klocki) z całej dostępnej prasy audio najbardziej ceniłem sobie ten właśnie magazyn. Nie bez powodu oczywiście. Recenzje i opinie tam zamieszczane były najbliższymi moim własnym odczuciom na temat danej rzeczy.

Czy może więc wiadomo kiedy nowy nr. ? Jak obecnie będzie wyglądasza "szata" graficzna? Czy pismo wewnątrz będzie czarno białe czy kolorowe?

https://www.audiostereo.pl/topic/40162-reaktywacja-magazynu-stereo/

Czyżby nowy biznes zeda?

(Tak, wiem, banik)

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

jozwa

Robicie i chwała za to tylko szkoda, że tak rzadko i mało. W sumie Magazyn jak dla mnie mógłby kosztować swoje i wychodzić niezaleznie. Moze połączyć siły z Magazynem Hifi?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

I wszystko jasne...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"przyzwoitości trochę. Miej litosć nad sobą plizzzzzzzzzzzzzzz"

Obiema rencami podpisuję sie pod apelem zydelka.

Ale coby tak po bandzie jeździć no, no.

To sie chyba nazywa "syndrom alpinisty"

-> Zydelek

"nedj-> przyzwoitości trochę. Miej litosć nad sobą plizzzzzzzzzzzzzzz."

Heh. A niby w którym miejscu nie miałem racji? Czyżby:

"KONSTRUKCJE AMATORSKIE

Power Zelum AC - przewód sieciowy autorstwa "Zydelek" (13.02.2008)

IC Zelum - przewód sygnałowy autorstwa "Zydelek" (13.02.2008)"

to tylko przypadek? Może gdybym nie znał wcześniejszych akcji zeda, to bym może uwierzył ;)

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Wykonaj coś Ty i daj do testu by szersze grono osób mogło poznać Twą twórczość. Czy dostrzegasz w tym coś nie tak?

Planowałem puścić trochę kabli od człowieka do człowieka a tu "pach" jest możliwość by nikt nie wyszmulał, nie odciął kawałka (jak już mi się zdarzyło) a realnie ocenił zatykając ziapy lub totalnie krytykując. Sprawa prosta i rozwiązanie problemu na wieki:)

Natomiast nie to jest przedmiotem wątku. Mam całe mnóstwo nr. archiwalnych. Często lubię coś w nich poczytać w celu przypomnienia.

LOL

Ukryta Zawartość

"KONSTRUKCJE AMATORSKIE - motto - przyzwoitości trochę, miejcie litość nad sobą, plizzzzzzzzzzzzzzz"

Ukryta Zawartość

Jak widać jadu co nie którym nie brakuje. Taka polska przypadłość zwana ZAWIŚCIĄ a wyssana z mlekiem matki.

Jeszcze nic nie wiemy jaka będzie nowa forma pisma a już nazywacie ją amatorszczyzną.

nedj, 14 Lut 2008, 16:44

>LOL

>

Ukryta Zawartość

>"KONSTRUKCJE AMATORSKIE - motto - przyzwoitości trochę, miejcie litość nad sobą, plizzzzzzzzzzzzzzz"

Dokładnie, to przecież wyjaśnia, kto za tym stoi (tematyka którą jest głównie voodoo zresztą też wiele mówi :|)

Ukryta Zawartość

Przepraszam!

Jesteś w błędzie. Osoba odpowiedzialna wystapiła z ogłoszeniem zachęcającym do składania propozycji do potestowania wyrobów niszowych. Nic trudnego w daniu odpowiedzi-każdy kto ma się czym pochwalić może wysłać im coś swojego. Brava natomiast za fakt, że będą pierwsi, którzy ocenią prace "amatorskie" tworzone przez pasjonatów.

Z moich informacji wynika jasno że za niedługo większość pisemek pójdzie won na bruk.

Przyczyna jest prosta. Nie płacą na czas i na dodatek w postaci ratalnej swoim pracownikom.

Kilku głównych właścicieli przeinwestowało i teraz jeżdżą po swoich robolach.

Wiadomo nie od dziś że tylko ten pracownik się stara , który jest godziwie a przynajmniej na czas opłacany.

Magazyn ten czy siam ten i tak nie przeżyją.

Wygra pismo dla wszystko słyszących z Chin.

Zed!

Czy Ty coś tu reklamujesz? Recenzje własnych produktów? To jakaś forma autopromocji? To załóż wątek sponsorowany. Marketning robisz temu pismu bardzo słaby, a może nawet szkodliwy.

Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem! Wpisy Edsona i Koobala nie odnoszą się do szaty graficznej i formy pisma, lecz jego strony internetowej.

Nie ma składu redakcyjnego, nazwisk autorów i recenzentów, co to ma być?

Punkowy fanzin?

Podobnie ja Ty czekam i ciekaw jestem jakie to "nowe" po re-aktywacji pismo będzie.

Proszę zatem w wątku nie róbcie sobie kpin. Wystawiacie świadectwo głupocie a ja się grzecznie spytałem czy nie czuliście braku tego pisma na rynku?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.