Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

No i dobrze się stało, że tym nowym adminem jest Józwa. Uważam, wnioskując z dyskusji, że to całkiem wyluzownay gość, udzialał się także czasami w moich wątkach obyczajowych, co doceniam. Oby władza go tylko nie zdeprawowała. Tego bym się najbardziej obawiał.

admin - dobre :D Czyli shukenja to transwestyta !!!

w kazdym razie nie chcąc sieza wiele tłumaczyć to co powiedziałem podparłem dowodami, to moje myśli, a jak siękomu nie podoba to na drzewo. Jedni jak Joza potrafią pogadać (wytłumaczenie dlaczego PC audio to dobry pomysł) a inni jak shukenja od razu by banowali ... toć to prawie rasizm !!!

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Witam - piszę pierwszy raz - od pewnego czasu byłem zwolennikiem NAD - kupiłem NAD C 352 - cóż dźwięk dla mnie ok ...... niestety transformator warczy / nie brumi jak ktoś powiedział a warczy / - sprawdzałem inny ten sam wzmacniacz - cichy jak mysz ....... dźwięk trafa nie do zniesienia , wibracje przenoszą się na regał .... usiłuję ,,uprosić,, firmę TRIMEX o np wymianę trafa / próbowałem prosić o nowy wzmacniacz - cóż człowiek jest naiwny / , naprawa gwarancyjna w tej firmie to koszmar ..... wzmacniacz jest do 2000 tyś , ze względu na obsługę gwarancyjną odradzam ..... byłbym zapomniał wzmacniacz jet krzywy - niestety ten temat jest zupełnie marginalizowany przez TRIMEX .... zobaczymy .

Dodam jeszcze że DVD NAD które kupiłem niedawno również się zepsuło - najpierw stracił prawy kanał , potem po wystrzale lewy , a mechanizm pracował jak wybite łożysko w kole - został wymieniony / po naprawie - zaczyna pracować tak samo / . Pisałem o sprzętach legalnie kupionych z gwarancją ..... powiem wprost , gdyby nie dźwięk zmieniłbym firmę , nie wiem co mam zrobić . Staram się grzecznie rozmawiać z firmą Trimex sprzęt ma być u mnie w tym tygodniu (?!) ze strachu podłączę go w przyszłym , a odsłucham chyba po upiciu się w jeszcze następnym .

flamand 5 Mar 2008, 14:10

...mam pytanie.. dlaczego z watku

http://www.audiostereo.pl/Wzmak_nowszy_za2000_czy_starszy_za1000_40680.html#bottom

..usunieto ten wpis ??!!!

Mam konkretne pytanie/propozycję: czy nowy system będzie miał możliwość subskrybowania wybranych wątków (inforamcja na e-mail o nowym wpisie w wątku)?

I drugie, ściśle powiązane z pierwszym, czy przewidujecie uruchomienie wątków RSS? Chociażby dla "nowych wątków", idealnie byłoby gdyby każdy wątek na forum miał też swój RSS "nowe wpisy w temacie"...

forum to dobry przykład całego naszego kraju,

każdy kto tu jest dłużej zna dobrze administratora i wie na co go stać.

przykre, że józwa został tu decydentem, naprawdę przykre jak fałszywość w tym kraju popłaca.

wojprzy, po to zebys mial wiecej powodow do wykasowania mojej tu bytnosci....nie zamierzasz sie w jakikolwiek sposob zmierzyc z tematem nieetycznego pozbawienia mojego watku statusu sponsorowany ?:)

....a moze po prostu lubie jak sie miotasz :))))

panowie, my tu o takich pierdolach gadamy a tym czasem w realu,

Tomasz Kammel wraca do TV. Będzie prowadził dwójkowe "Pytanie na śniadanie". mało tego!!!!!!!!!!!!-

Paparazzi, którzy nie opuszczają Dody na krok, uchwycili, jak gwiazda obnaża się w windzie w jednym ze stołecznych centrów handlowych, malo tego!!!!!!!!!-

Wbrew ostatnim przypuszczeniom, Kasia Cichopek nie zniknie jednak z serialu "M jak miłość". uff ulga.

wovo, 5 Mar 2008, 14:22

>shukenja - się odezwał obrońca uciśnionych ... a to że jestem jeden (czytaj:1) to akurat dobrze o

>mnie świadczy bo nie mam klonów, a te twoje bany sobie możesz wsadzić nawet w dupy jeśli tak lubisz.

----------------------------------------------------

rozgryzlem cie, mrowkojadzie:

musisz byc strasznie

1) zakompleksiony - skoro przeszkadza ci ktos sluchajacy muzyki na komputerze

2) malo inteligentny - jesli tak prymitywnie odbierasz cudze posty

3) najzwyczajniej w swiecie poszkodowany na ciele i umysle - skoro seksualna trauma nie pozwala ci zostawic tego tematu i piszesz publicznie cos o wsadzaniu do tylka juz przy pierwszym spotkaniu z obca osoba.

fu !

"...mam pytanie.. dlaczego z watku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

..usunieto ten wpis ??!!!"

Pojęcia nie mam, skopiuj go i wpisz ponownie. Ja go nie usuwałem, powodu też nie widzę.

Ukryta Zawartość

administrator, 5 Mar 2008, 14:40

>"...mam pytanie.. dlaczego z watku

>

Ukryta Zawartość

>..usunieto ten wpis ??!!!"

>

>Pojęcia nie mam, skopiuj go i wpisz ponownie. Ja go nie usuwałem, powodu też nie widzę.

eeeee kiedys to sie lepiej bronili, mowili "ja tylko wykonywalem rozkazy"....

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

dareczku, a co administratorowi nowego sprezentowales nowy czerowny tunerek? fullwypasowy oczywiscie :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.