Skocz do zawartości
IGNORED

Hurrra !!! Pisdraki sobie poszły... ;-)

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

a tyle razy prosiłem nie drażnić jar1 - i co doigraliśmy się - chłopina se poszedł.

A jak go znam to wkrótce zabierze całą bocznice. A było nie drażnić lwa.

Wszystko wina admina - zażyczył se kultury i brak chamstwa - dla jar1 to był chwyt poniżej pasa;)))

Józwa go "nelsonem kulturalnym" załatwił...

Kto nam tera zarerwuje s...(piiiiii) dz... (piiii) - ja już mam łzy w oczach

ide do archiwum se powspominać - puki jeszcze zbocznica istnieje....

ps. to " s...(piiiiii) dz... (piiii)" to ze strachu przed adminem banowładnym.

>jar, określenie pisdraki jest niewątpliwie obraźliwe, chyba że udowodnisz jego prawdziwość. Jeśli

>nie, będę musiał zlikwidować wątek.

I radosną, ekspresyjną wolność słowa biorą powoli diabli...

Piotr Ryka, 6 Mar 2008, 19:59

>Autora wątku zmuszony jestem niestety rozczarować. Jego radość jest przedwczesna, przynajmniej gdy

>idzie o mnie.

Tak wiemy Piotrze, zamierzasz sypać piasek w tryby, może przez AKG1000, może przez inne różne rzeczy przez które się nadąsałeś. Choć przy każdej okazji twierdzisz że nie jesteś nadąsany to Twoje wpisy świadczą o czymś zgoła przeciwnym. Trochę to polaczkowate ale trudno - tygiel kulturowy może być tylko zdrowy jak mawia poeta. Jak widać każdy powód bytności na forum jest dobry - nawet nienawiść, zemsta czy coś w tym stylu. Zresztą cała ta rewolta z nowym forum spowodowana jest tak naprawdę zawiścią. Zawiścią że Lukar sprzedał forum które było jego własnością a z którego my korzystaliśmy. Zresztą korzystamy cały czas i jakoś po zmianie właściciela nie widzę żeby nastąpiły jakieś drastyczne zmiany. No tak, józwa zapowiedział że będzie ograniczał, powtarzam, OGRANICZAŁ ilość politycznych wątków - ok. Trudno nie znajdować też tutaj podobieństw do życia politycznego - czyli audiofilskie TKM.

Walery, jak zaznaczyłem, liczba wątków politycznych zostanie ograniczona TYLKO w sytuacji, gdy forumowicze wyrażą taką wolę. W tym celu zostanie rozpisana ankieta, co zrobię zaraz, jak tylko będę miał na to więcej czasu.

Walery

po co sie w adwokata bawisz, ryka ma prawo do swojego zdania, tak jak ty i kazdy inny forumowicz, jak jest niech sobie kazdy sam oceni, jakie beda zmiany to sie okaze...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro, 6 Mar 2008, 22:13

>Walery

>po co sie w adwokata bawisz,

Widzisz electro - bo jestem opłacany, dowiedziałem się od audiohobbystów

>jak jest niech sobie kazdy sam oceni, jakie beda zmiany to sie okaze...jakie beda zmiany to sie okaze...

No właśnie, będą, dlaczego nie poczekać tylko od razu do larum.

Poza tym obecnie wątki polityczne w zasadzie znikły, cały testosteron idzie prawdopodobnie na wątki poświęcone forum. Jednak gdy emocje opadną trzeba będzie pomyśleć o jakimś wątku politycznym, aby narząd nieużywany nie zanikł.

Walery,

Musisz być znawcą nienawiści (i chyba tylko jej) skoro nie dopuszczasz nawet innych powodów dla których wiele osób z forum jest zaniepokojonych nową wizją audiostereo jaką przedstwił nowy właściciel.

Poza tym, nie uprawiaj propagandy i nie sprowadzaj wszystkiegio do forum, jakby tylko o wulgaryzmy chodziło.

Właśnie takie wpisy jak Twoje jeszcze bardziej mogą utwierdzić w wątpliwościach co do tego, że z audiostereo będzie znacznie gorzej.

Walery, 6 Mar 2008, 22:06

>>

> Zresztą cała ta rewolta z nowym forum spowodowana jest tak naprawdę

>zawiścią. Zawiścią że Lukar sprzedał forum które było jego własnością a z którego my korzystaliśmy.

i to mi właśnie wygląda na "polaczkowatość"

z powyższego wynika, że KAŻDY MUSI PODCHODZIĆ DO WSZYSTKIEGO PRZEZ PRYZMAT KASY

i nie idzie ci wytłumaczyć, że ktoś chce, żeby coś właśnie nie wynikało z kasy

bo ma do tego prawo

niektórzy jeszcze wtedy dodają, że wtedy to on musi być PISdrak i komunista

bo każdy "normalny" śmieje się, jak ktoś lubi, by niektóre sprawy były wolne od komerchy

przynajmniej z intencji

PiotrS, 6 Mar 2008, 22:21

>Walery,

>Musisz być znawcą nienawiści (i chyba tylko jej) skoro nie dopuszczasz nawet innych powodów dla

>których wiele osób z forum jest zaniepokojonych nową wizją audiostereo jaką przedstwił nowy

>właściciel.

No widzisz to jest chyba ta różnica - ja jestem ciekawy a inni zaniepokojeni. Pytanie czy są jakieś poważne powody do zaniepokojenia albo bardziej dosadnie histerii która niektórych ogarnęła.

>Poza tym, nie uprawiaj propagandy i nie sprowadzaj wszystkiegio do forum, jakby tylko o wulgaryzmy

>chodziło.

Cóż tego akurat nie rozumiem - na "zaprzyjaźnionym" forum możesz poznać powody dalszej obecności Piotra Ryki na tym forum i o tym pisałem.

>Właśnie takie wpisy jak Twoje jeszcze bardziej mogą utwierdzić w wątpliwościach co do tego, że z

>audiostereo będzie znacznie gorzej

???

maciek_m, 6 Mar 2008, 22:27

>z powyższego wynika, że KAŻDY MUSI PODCHODZIĆ DO WSZYSTKIEGO PRZEZ PRYZMAT KASY

>

>i nie idzie ci wytłumaczyć, że ktoś chce, żeby coś właśnie nie wynikało z kasy

>

>bo ma do tego prawo

Nie widziałeś reklam wcześniej na forum?

A, widziałeś, ok. Ale były nie dla kasy - po prostu się podobały Lukarowi;-)

wogole zmiana nicka przez jozwe maryna jest taka dziwaczna, przeciez dzieki produkcji wpisow po linii i umiejetnej autopromocji dochrapal sie tutaj administratora wiec moim zdaniem jest tutaj ciaglosc jak najbardziej, nie powinien zmieniac nicka ...ale z drugiej strony sprytnie robi.... po swinsku ale sprytnie...

Walery

Czy twoje opowiadanie zmierza do jakiejś pointy, bo jej nie znajduję.

Zemsta, powiadasz, za AKG i inne sprawy. Hmm, rozważmy to. Na przykład szaszłyk z Rachwalda polany sosem uduszonym ze Stryjeckiego. Niee.. jakoś nie bardzo to nęci. Już stokroć wolę słuchać tych Grado GS-1000 od Pastwy, co je mam właśnie na głowie.

Nienawiść do Lukara? A za co? Zrobił forum, sprzedał je, poszedł sobie i forsą spokojnie liczy na boku. Jego święte prawo twórcy i właściciela. Mógł wprawdzie uprzedzić, że transakcję zamiaruje, ale skoro tak nie postąpił – trudno. Rozumiem go, zaoszczędził sobie wyzwisk.

Natomiast nowa władza mi się nie podoba. Oj, nie. Wykupili moją chałupę ludzie, którzy wywalili mnie z poprzedniej. Przykra to powtórka z historii. Jeżeli liczyli przy tym, że będą sobie zarabiać na moim darmowym recenzowaniu, to się rozczarują. Wystarczy, że Lukar zarobił. Lecz przecież mają własnych recenzentów, których sowicie opłacają. Gdzież mi tam do nich. Oni to forum dalej pociągną, a ja będę sobie patrzył z boku i podziwiał. W bajorku bocznicy się potaplam, póki jeszcze jest, coś tam komuś doradzę, a z kimś się zwadzę. Fajnie będzie. A jacy będą superanccy moderatorzy! Kurczę, już się nie mogę doczekać. Zobaczyć znów w akcji takiego Zbiga albo Pitdoga. Z niecierpliwości aż cały dygoczę.

A we wszystkim tym jest przecież także nuta zdrowego optymizmu i czyjejś korzyści. Wszak napisałeś, że jest ci bardzo miło, że mnie jest niemiło. Raduj się przeto, raduj. W życiu każdego z nas jest stanowczo zbyt mało okazji do radości.

Walery

jesli chodzi o mnie to nie samo przejecie jest niesmaczne tylko to kto za tym teraz stoi, wracaja dziwni kolesie , ktorzy sie kiedys nie wiem o co 'poobrazali', nieslawna moderacja pokazala na co tych gosci stac, po prostu jak dla mnie nie maja klasy, a dac takim ludziom wladze to zacznie sie wszystko od poczatku, nie przemawia do mnie ze problemu vlada i innych paranoikow nie mozna bylo wczesniej zalatwic ale lukar nie mial widocznie serca do tego forum i oddal je ludziom , ktorzy kreca sie wokol hifi zeby pieniazek zarobic, co moze wyjsc na dobre forum, a moze nie wyjsc na dobre, ja ide o zaklad ze bedzie padaka...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.