Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmaki, które lepiej omijać do 500zł

pan Kracy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

lo2

o mnie | ignoruj | PW

stat: 693 / 2286 / 3

17 Mar 2008, 20:21

>Discomaniac71

>Nie no jasne ja sie pograzam z kazdym postem wypisuje glupoty

Tutaj wyjątkowo w części muszę przyznać ci rację i miło było w końcu to od ciebie usłyszeć (choć z tą samokrytyką to w sposób dla siebie typowy jak zwykle przesadziłeś). W każdym razie nastąpił przełom i rokujesz szansę na poprawę;)

Nie ma to jak manipulacja:)

Ja dorzucam marantz pm-52 oraz diora ws 704 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) paranoja...)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie a ja myślę ,że nieuczciwi handlarze żyją właśnie dzięki takim ludziom jak nasz kolego clo2, który właśnie napędza im kaskę :) jak ktoś chce sprzedać szrota to sprzedaje komu- koledze clo2 fakt ,że odbija się to wtedy jemu czkawką i wszędzie widzi spiskową teorię dziejów , ale nasz dzielny clo2 jest nieugięty i metodą zdartej płyty nadal daje sie robić w jajo kupując złomy i rycząc na forum jaka krzywda się mu dzieje i oczywiście każdy jest handlarzem i należy do "UKłADU"

Jak najdalej od Cambridge Audio A300, A3i, A1 itp ...graja płasko jak deska.

Rotel 931, NAD C300 tez kiepskie.

Niskie stare Harmany tylko pukaja basem nic wiecej.

Do 500zł jedyne co udało mi sie ustrzelić przyzwoitego to Pioneer A-701, 702, 705 oraz 777, 787 itp. Denon 725 i 925 no i mój faworyt do 500zł ROTEL RA-840BX3 ...nie do pokonania w tej klasie cenowej :)

>bartasxx

>Panowie a ja myślę ,że nieuczciwi handlarze żyją właśnie dzięki takim ludziom jak nasz kolego clo2, który właśnie >napędza im kaskę :) jak ktoś chce sprzedać szrota to sprzedaje komu- koledze clo2 fakt ,że odbija się to wtedy jemu >czkawką i wszędzie widzi spiskową teorię dziejów , ale nasz dzielny clo2 jest nieugięty i metodą zdartej płyty nadal >daje sie robić w jajo kupując złomy i rycząc na forum jaka krzywda się mu dzieje i oczywiście każdy jest handlarzem i >należy do "UKłADU"

Kolego bartasxx widać, że jesteś godnym partnerem do dyskusji dla kolegi Discomaniaca. Dzięki temu nie będzie osamotniony. Przy okazji ciągle z Discomaniacem bez ładu i składu piszecie o jakichś "układach". Powiedzcie w końcu o co wam ludzie chodzi?

Kolego bartsxx, jak zauważyłeś pisałem o niezgodności zakupionego na Allegro sprzętu z opisem i zamieszczonymi zdjęciami. To, na co ja trafiłem mógłby trafić równie dobrze ktoś inny. I to tylko kropla w morzu przedmiotów niezgodnych z opisem od których Allegro się roi. Jacy handlarze, takie potem ewentualnie niespodzianki. Niestety wielu handlarzy to niereformowalne przypadki.

Nie mogę tylko zrozumieć twojego wpisu " nasz dzielny clo2 jest nieugięty i metodą zdartej płyty nadal daje sie robić w jajo kupując złomy ". Czyżbyś ty kupując np cd na podstawie fotek i opisu że jest w 100% sprawny i bez odbioru osobistego nie dał się zrobić "w jajo"? Masz może jakąś metodę patrząc na foto wystawionego cd pozwalającą na stwierdzenie czy sprzedający kłamie czy też mówi prawdę w temacie stanu lasera? Jeśli tak, to oświeć tu wszystkich Miszczu, dzięki temu wszyscy będziemy mogli unikać zakupu przedmiotów niezgodnych z opisem.

Polecałbym tak jak Discomaniacowi abyś kolego najpierw się niekiedy zastanowił co chcesz napisać, a dopiero potem klepał w klawiaturę.

>bartasxx

>...i rycząc na forum jaka krzywda się mu dzieje

Przesada godna kolegi Discomaniaca. Ja nie "ryczę". Opisuję fakty. Ale uderz w stół a zaraz nożyce się odezwą. Pytanie, co jest celem podejmowania przez was z Discomaniacem tych niekiedy zastanawiających "polemik"? Urażona w innej rozmowie wasza duma czy też coś innego?

>bartsxx

>nasz dzielny clo2 jest nieugięty i metodą zdartej płyty nadal daje sie robić w jajo kupując złomy

Wniosek z twojego wpisu wynika jeden - aby zminimalizować możliwość bycia zrobionym "w jajo", nie kupować od Allegrowych handlarzy. Zakup albo od znanych i zaufanych osób (tu może być też jakiś uczciwy handlarz) albo odbiór osobisty.

Tu się z tobą zgadzam. Pisałem o tym wyżej kilkakrotnie, musiałeś nie czytać całego wątku tylko "wskoczyłeś" w niego na doczepkę widząc, że twojemu koledze Disco dzieje się tu "krzywda";)

Ukryta Zawartość

tego nie warto pomijać, koszt poniżej 500zł

:)

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.