Skocz do zawartości
IGNORED

Za co nienawidzisz Swoich rodziców ?

mily

Rekomendowane odpowiedzi

> kalimorfa

> jedno z katolickich boskich przykazań mówi: trzcij ojca swego i matkę swoją

?? Ty jestes artysta - poeta wyksztalcona???

to po 1 promo "czcij" jak juz,

po 2 primo - to przykazanie zdecydowanie bardziej zydowskie...

- wiec sie na katoland moze tym razem nie rzucaj jak sie nie do konca znasz???

po 3 primo ultimo - moze zrobisz przekrojowy wywiad z Ludami Swiata i wykazesz:

- gdzie tego przykazanie nie ma - jaki narod nie szanuje rodzicow i starszych??

(poza zboczonymi wojskowymi spartanami - choc ja nie do konca wierze w to zabijanie starcow u nich...)

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

mily !

sory za byki ale niestety pojawiają się one u mnie często bo jestem po prostu dyslektyczką

dobrze,

tylko dlaczego trzymać się mitu bezwarunkowej miłości i czci dla rodziców jeśli krzywdzą bestialsko swoje dzieci, przeczytałeś dane z ośrodka przeciwadziałania przemocy seksualnej? To są prawdziwe dane z poradni na ul. Belgijskiej w Warszawie.

Co 5 dziewczynka jest molestowana seksualnie przez własnego ojca,

75% rodziców bije swoje dzieci. Jak cenić takich tatusiów i mamusie?

Z tych danych wynika że duża część Polaków to agresywni pedofile. Szokujące no nie?????

kalimorfa

Co to znaczy,że 75% rodziców bije swoje dzieci?Czy danie klapsa podpada pod bicie?

Wierz mi nie da się wychować dzieci bez klapsów.Sam wychowałem dwoje normalnych ludzi i coś o tym wiem.

danie klapsa nie, ale lanie dziecka pasem, albo kablem tak ze ma siniaki na nogach to koszmarna przemoc!

A bardzo często mali pacjenci poradni wstydzili się ćwiczyć na W-efie tak byli pobici przez ukochaych rodziców

To wszystko jest bardzo nieprecyzyjne. Np. skąd są dane? Z jednej poradni w Warszawie? Jak jest definiowana przemoc seksualna? To one nic nie mówiąc o sytuacji w Polsce. I chyba lepiej nie rzucać naokoło fałszywymi uogólnieniami. Poza tym twierdzisz, że po co gadać głupoty o miłości do tych potworów. Ale, nawet przyznając że te statystyki sa poprawne, to 80% dzieci nie doznaje żadnej przemocy seksualnej. To one też nie powinny kochać (niezależnie od definicji) rodziców? Przecież to po prostu bez sensu co piszesz.

Kalimorfa:

"To są prawdziwe dane z poradni na ul. Belgijskiej w Warszawie."

Stara mądrość mówi - nie pytaj szewca czy potrzebujesz nowych butów. Pracownicy tych wszystkich poradni mają studentów, praktykantów itd. i wiadomo że pragnąc dla nich zatrudnienia (a dla siebie awansów) będą starali się wykształcić w społeczeństwie przekonanie o tym jak bardzo potrzebne są takie placówki...

Te dane mogą być równie prawdziwe jak raporty Kinsey'a który w sposób urągający naukowej rzetelności dokonał projekcji własnych pokręconych preferencji na całe społeczeństwo.

Kurcze, misiomor, tak mnie już kalikali nastawiła, że zacząłem czytać twój opis i czytam: nie jestem pedofilem! Uff, chyba pójdę posłuchać coś znanego seksoholika, Jana Sebastiana Bacha. Świntuch zabawiał się z panienką na chórze kościoła (co prawda później została jego żoną, ale co, zboczeniec deprawował młodą panienkę!).

Tad46 źle mnie zrozumiałeś nie mówię że wszyscy rodzice są zwyrodniali i krzywdzą swoje dzieci,

ale takich sadystycznych tatusiów i mamuś jest też dużo i wiele osób uważa że mimo wszystko należy ich kochać bo to rodzice, należy wybaczyć im podłe zachowania bo NAZYWAJĄ się "mama i tata".

Ja sprzeciwiam się tylko temu by bezwarunkowo czcić i darzyć miłością krzywdzicieli tylko dlatego że "wydali nas na świat"

poza tym na podstawie stanu psychicznego dzieci ze szkoły w której pracuję mam prawo przypuszczać że dane te są prawdziwe. Ponad połowa wychowanków to dzieci z poważnymi problemami emocjonalnymi , wielu uczniów leczy się u psychiatry bądź psychologa, podejrzewam że gdyby mieli oparcie w rodzicach i czuli się bezpiecznie we własnych domach interwencja wymienionych specjalistów nie byłaby potrzebna

>poza tym na podstawie stanu psychicznego dzieci ze szkoły w której pracuję mam prawo przypuszczać że

>dane te są prawdziwe. Ponad połowa wychowanków to dzieci z poważnymi problemami emocjonalnymi ,

>wielu uczniów leczy się u psychiatry bądź psychologa, podejrzewam że gdyby mieli oparcie w

>rodzicach i czuli się bezpiecznie we własnych domach interwencja wymienionych specjalistów nie

>byłaby potrzebna

??? i z tego wnioskujesz przemoc (i to do tego seksualna) - no nieee TAK NIE MOZNA!!!

dzieci sa zaniedbane - bo sie rodzice nimi NIE zajmuja

- nawet gdyby je bili to dzieci czuly by sie _zauwazone_

- a to jest nawieksza tragedia dzisiejszych czasow --- dla dziecka odtracenie

to poczucie niecheci ze strony rodzicow i skutkiem jest zalamka u malego...

dalej jednak nie widze powodu do nienawisci...

przeciez to najstraszniejsze uczucie niszczy tego kto je nosi...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Atopos - pytanie z tytułu sugeruje pewną tezę. takie pytanie to złe pytanie, chyba, że chcesz usłyszeć konkretne odpowiedzi (głosy wzburzenia; bluzgi pod swoim, i swojej rodziny, adresem; zwierzenia naprawdę ciężkich przypadków, które "zaufają i się otworzą"). szukasz "ufoków" - jak jurorzy w "Idolu"? szukasz ludzi, którzy zrozumieją? chcesz wybaczyć czy być rozgrzeszonym?

jaki narod nie szanuje rodzicow i starszych??

>(poza zboczonymi wojskowymi spartanami - choc ja nie do konca wierze w to zabijanie starcow u

>nich...)

No i słusznie, bo starców szanowali, jednym z najważniejszych organów była rada starszych - geruzja.

Zabijali upośledzone dzieci.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>kalimorfa

>trzcij

czcij (czcić, nie... trzeć)

>bo jestem po prostu dyslektyczką

cudowne, po prostu genialne wytłumaczenie, ciekawe jak dzieci uczysz? z błędami?

A do poradni zglaszają się osoby z porblemami, to nic dziwenego że taka jest statystyka, kolorowa. Przesadzone masz te dane.

Molibden ja prowadzę zajęcia filmowe

nie uczę na szczęście ortografii

uff

dyslekcja to nie problem mimo tej przypadłości

można pisać poezję

zdać maturę na 6 interpretując wirsze Herberta, pisać książki i wiele innych rzeczy

kalimorfa ...

.slyszalas moje ostatnie nagranie gitarowe???...

.nagrywalem w kuchni i wiedzialem ze zaraz wlaczy sie glosna lodowka.....dlatego timing troche nie gra...

ale poluchaj...

"warminska bossa nowa"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

narsiltm....ja naciskam na lewey przycisk myszy...i az za szybko bo juz po 1 sekundzie laczy mnie z bossanowa ala szumi....

....jaki masz problem??

narsiltm...moze musisz troche poczekac na polaczenie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.