Skocz do zawartości
IGNORED

zapraszamy na www.audiostereo.pl/beta

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Dzień Dobry :)

lub raczej - co słychać dobrego w pierwszym dniu wiosny :)?

Minęło parę tygodni, od momentu gdy spotkaliśmy się na audiostereo.pl po raz pierwszy.

Kilka tysięcy wpisów, postów temu... to było bardzo pouczające:). I ciekawe.

Tak jak obiecaliśmy: Forum było, jest i będzie niezależne. Bo tak jest natura i istota tego Forum.

Sygnalizowaliśmy również, że będziemy wprowadzać zmiany. To dziś jest ten dzień: TERAZ :).

Zapraszamy Was do wizyty na odświeżonej wersji serwisu www.audiostereo.pl/beta

Przedstawiamy nowy layout, dodaliśmy część magazynową, jak i wprowadzamy nowe funkcjonalności.

To dopiero początek, zmiana karoserii. Nowe lampy i okablowanie – jak kto woli.

Pracujemy nad pełnym upgradem.

Czekamy na Wasze uwagi i wychwycone błędy, których pewnie nie brakuje (mogę zapewnić, że będziemy dążyć do perfekcji ;)

Proszę, zgłaszajcie je bezpośrednio na adres: [email protected].

I jeszcze jedno. Pewnie najważniejsze:

Spokojnych i zdrowych Świąt.

W imieniu Redakcji

Piotr Welc, Site S. A.

https://www.audiostereo.pl/topic/41155-zapraszamy-na-wwwaudiostereoplbeta/

popieram, w dziale forum za duzo pikseli po prawej stronie na okno logowania i za mala czcionka samym topicow... moze i mala czcionka jest trendy ale tutaj sie nie sprawdzi... no i mysle ze sam dzial powinien byc jakos bardziej wyeksponowany ... w koncu (taka mam nadzieje) chyba nadal to ma byc podstawa nowego serwisu prawda?

Nie no, katastrofa. Dodacie jeszcze obrazki przy loginach i przestane tu zagladac. Po co zmieniac dobry, neutralny wyglad forum...? Kolorystyka, układ i massa innych czynnikow powoduje że czlowiek czuje sie jak u sibie w domu, zmiana tego stanu rzeczy moze byc tylko na gorsze. Zrobcie sobie ladną strone z merytoryczna zawartoscia, ale nie ruszajcie forum.

pozdrawiam

Mi się ogólnie rzecz biorąc podoba i większych zastrzeżeń nie mam. Natomiast to na co chciałbym zwrócić uwagę to jest wspomniany już wcześniej słaby efekt wyeksponowania, tak więc w tym przypadku całkowicie popieram wypowiedź kolegi lenar_87. Nie ma zachowanego odpowiedniego kontrastu, przez co oko nie potrafi wyłapać wszystkiego w mig tak jak na starej wersji.

Również życzę zdrowych i pogodnych świąt.

Potwierdzam - katastrofa! Owszem czcionki i polączenie szarości z czerwonym kolorem jest obecnie modne, ale w tej chwili forum całkowicie stało się nieczytelne. Poprzednie pastelowe i ciepłe kolory powodowały, że były przyjemne dla oka i mogłem tu spędzać czas godzinami... W tej chwili owszem wygląda to nowoczesnie, ale moim zdaniem nieprzyjemnie, pomijam fakt że moim zdaniem forum całkowicie traci na funkcjonalności.... Panowie z zarządu, mam prośbe abyście wzieli pod uwagę, że to nie ma być kolorowa, spektakularna gazetka, tylko merytoryczne, w spokojnych kolorach forum. Pozdrawiam

w pełni popieram Marsa!

droga Redakcjo, pamiętajcie, że lepsze jest praktycznie zawsze wrogiem dobrego.

kolorystyka, układ, czcionka - wszystko to było znakiem firmowym forum i jednym z głównych czynników stawiających je ponad konkurencją.

abstrahując od przyzwyczajeń i osobistych upodobań - obiektywnie nowy układ jest zdecydowanie mniej przejrzysty.

jedyna jak dotąd zauważona zaleta - wyszukiwarka na stronie głównej.

a jeżeli nowy layout nieodwołalnie ma zacząć obowiązywać - to może chociaż pozostawicie dla zgredów jak ja możliwość korzystania z dawnego?

juz tak bylo by lepiej...

po za tym reklama po prawej w dol a na jej miejce okienko z podgladem wpisow

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie jest tak źle, to kwestia przyzwyczajenia się do nowego layoutu.

Tylko ta mała czcionka jest dla mnie nie do przyjęcia, na monitorze 21 cali takie małe literki ciężko się czyta. Na starym Forum czcionka jest mniej więcej 50 % większa. Chcecie żeby ludzie wzrok stracili?

Mnie się podoba ale jak wszystko wymaga to pewnych poprawek.

-Czytelniejsza czcionka

-Zamiast strona główna, artykuły, nowości i diy należało by pogrubić FORUM.

-Niepotrzebne sa zakładki typu PCaudio, Car audio (to już pomyłka totalna) i niusy (co to w ogóle są "niusy"?

-Fajnie by było gdyby linki odwiedzane przez nas miały bardziej wybijający się kolor.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Niestety, zgodnie z moim przeczuciem idziemy w kierunku komercyjnej działalności audiostereo.

Dotychczasowa praca lukara nie była doskonała, ale to co proponujecie jako 'nowy layout' tudzież wcześniejsze propozycje i wynurzenia, o których czytałem na forum, zmierzają do sprowadzenia naszej społeczności do bandy matołów, będących 'targetem' nowego właściciela i reklamodawców. Rozumiem, że kupno tego portalu ma w założeniu przynieść wam konkretne korzyści, ale proszę - jako forumowicz z długim stażem - nie róbcie tutaj biznesu w ten sposób. To, co proponujecie i chcecie zrobić z dawnym już lukarem, to kompletne nieporozumienie i naruszanie dobrych zasad społeczności internetowej.

Róbcie sobie panowie swoje eksperymenty gdzie indziej.

panowie.

ja mam 13 cali ekran za 3 dni strace wzrok!!!!

wyglada jakby ktos chcial podazac za koncepcja WEB 2.0 ale mu nie wyszlo i nie zalapal o co w tym chodzi.

tu trzeba grafika zatrudnic, ktory ukonczyl cos wiecej niz kurs komputerowy dla bezrobotnych.

moge pomoc w proktycznym rozwiazaniu problemu.

oczoplas!!!!

wyszukiwarka na glownej stronie to plus.

ale forum to jakas masakra.

Nie wiem skąd ta lawina negatywnych komentarzy. Zawsze tak jest kiedy popularna strona zmienia wyglad, po 2 tygodniach ludzie się przyzwyczajają i sa zadowoleni. Poprzedni wygląd był ochydny, dobrze, że coś idzie ku lepszemu, chociaż mam nadzieję, na poprawienie ogólnej funkcjonalności serwisu.

Podpisuję się pod wypowiedziami kolegów Marsa, donga i pp.

Na pierwszy rzut oka - "nowocześnie", ale tak naprawdę - nie dorasta staremu layoutowi do pięt.

Nie chodzi tu bynajmniej "tylko" o nawyk starych forumowiczów - po prostu stary układ przewyższa nowy niemal pod każdym względem - kolorystyką, funkcjonalnością, czytelnością... mimo pozorów "semigraficzności" bije też na głowę layouty innych konkurrencyjnych serwisów, jak np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

To dlatego własnie że ten serwis był inny niż wszystkie - coby nie powiedzieć, robione "na jedno kopyto" - nie przesiadłem się na inne forum.

Szkoda, że energia nowych właścicieli poszła w tym kierunku, czyli para poszła w gwizdek.

Jesli ta rewolucja ma rzeczywiście nas spotkać, ja również raczej rezygnuję z dalszego uczestnictwa.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.