Skocz do zawartości
IGNORED

Kity akustyka - wasze opinie.

Gelerth

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Przymierzam się do kitu Akustyka R1 do samodzielnego montażu. Niestety nie mam szans go odsłuchać ale chyba zaryzykuję. Co sądzicie o ich zestawach ? Czy ktoś ma coś z oferty Akustyka ? składał i może się podzielić wrażeniami niekoniecznie z budowy zestawu R1 ? Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/41358-kity-akustyka-wasze-opinie/

>Gelerth, 26 Mar 2008, 09:45<

Akustyka R1 nie znam. Natomiast Akkus X-3 (firma z Wejherowa) kupiłem w ciemno 100% satysfakcji, miód dla uszu. Pan Witold Albecki jest mistrzem w konstruowaniu kolumn. Kolumny biją na głowę usher V-602 (które już prawie miałem kupić). Dziękuję między innymi forumowiczom którzy naprowadzili mnie na trop. Myślę że kolumny zagoszczą u mnie wiele, wiele lat. Pozdrawiam.

Recenzja R1 była chyba na HighFidelity.pl

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

moja opinia jest taka, że inż. Kisiel zachwyca się dipolami na Seasach a w "Akustyku" wciska kity na Scanspeakach w burczybasowych pudełkach

no czasem w zamkniętych (jak u kolegi Elbiego)

taki biznes, taki rynek

choć trzeba przyznać, że taki kit na pewno bardziej się opłaca i ma większy sens niż kit kupiony w salonie (lub u kolegi Elbiego)

pzdrw.

graaf

inż. Kisiel jest chyba po MEiL w Warszawie? ;-)

Kiedyś czytałem w Skrzydlatej Polsce czy innym Aerohobby cykl artykułów jego autorstwa

o współczynnikach bezpieczeństwa w konstrukcjach lotniczych ;-)

Mgr. Kisiel jest po SGH :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Wiesz, kto wie - Kisiel to zapalony modelarz ... może oprócz klejenia samolotów wie coś równiez o ich budowie.

• 2 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.