Skocz do zawartości
IGNORED

C.E.C CD5300-opinia o tym CD

Sławek Kostańczak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy są użytkownicy tego modelu?jak brzmi?.Mam 3300R i jak za kwotę jest super ale mam okazję kupić 5300 i jestem ciekaw czy warto?Ma ciekawą budowę- niezależne zasilacze impulsowe.Ciekawi mnie jak to sie sprawdza.A może od razy szukać 51XR ?

https://www.audiostereo.pl/topic/41468-cec-cd5300-opinia-o-tym-cd/

C.E.C zawsze robi krok do przodu model po modelu, mimo że ten o którym piszesz nie ma tak pancernej budowy to myślę że konstrukcja korzysta z możliwości formatu lepiej niż poprzednia. inna sprawa jak go podłączysz firmowym typem połaczenia to może być bardzo dobrze. chyba warto go wypożyczyći posłuchać u siebie z wzmacniaczem C.e.C. Ja posiadałem najpier tl5100z a pozniej TL51XR teraz przymierzam się co Bitofona Amplifkatora.

>inna sprawa jak go podłączysz firmowym typem połaczenia to może być bardzo dobrze.

Jeśli się nie mylę, CD5300 nie ma firmowego złącza Superlink, więc przy ewentualnej późniejszej rozbudowie o firmowy przetwornik pozostaje złącze SPDIF lub AES/EBU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.