Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor 32 LCD do 2300 zl

lenar_87

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Panowie,

w temacie telewizorow jest kompletnie ciemny a ojciec poprosil mnie o wybor jakiejs panoramy 32" LCD w przedziale 2-2,3 kzl. zdaje sie na Wasza wiedze i rozeznanie w rynku. Czy do tej sumy jest cos w miare dobrego? Nie potrzebuje jakis najnowszych zlacz bo do podlaczenia tylko kablowka i DVD. Choc wiem ze temat nie jest pasjonujacy to czekam na chocby krotkie podpowiedzi w postaci linkow do sklepow internetowych badz tylko wpisywania modeli (poszukac sobie sam poszukam :) )

Pozdrawiam i z gory dziekuje,

Jedrek

https://www.audiostereo.pl/topic/41734-telewizor-32-lcd-do-2300-zl/

Witaj!

Jak dla mnie w tej cenie całkiem ok. był Panasonic TX-32LE7P. Widziałem też Philipsa 32PFL5322 i Panasonic miał większe kąty widzenia, bo poza tym to zbliżona klasa. Ogólnie, jak na LCD, obraz niezły..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

drugi raz spotykam sie z poleceniem tego tv wiec chyba cos w tym jest :)

a jeszcze jedno pytanie ktore z kolei mnie intryguje - jaki jest wplyw duzej roznicy rozdzielczosci pomiedzy kablowka (600x480) a takim tv (1366x768)?

A ja obie chwalę BRIMAX.

Skłdany w PL na pozespołach Thosiba'y. Cena w Auchan była 1400PLN.

Wejśice HDMI , RGB ,2x Euro, AV, Bdb kolory i kontrast .O ile jescze sa to warto w cej cenie 32 trudno szukać.

Porównywałem jeszcze tego Panasonica z jakimś modelem Daewoo i różnica dotyczyła, poza gorszymi kątami, smużenia, Daewoo rozmazywał obraz. Jeśli chodzi o kablówkę, myślę, że rozdzielczość nie jest największym zmartwieniem. Kablówki, które do tej pory widziałem (niestety tylko w małych miejscowościach, więc nie odnoszę tego do wielkich sieci) były mizernej jakości. Jakieś prążki, paski, śnieżenie obrazu, generalnie lipa. Jeśli kablówka dostarczy porządny sygnał, myślę, że obraz będzie całkiem dobry.

Conri,prawie wszystkie Toshiby to są Vestele w środku,czyli Turcja.Co nie znaczy że źle-bo tak naprawdę panele robi kilka firm,drugie kilka elektonikę do nich a wszyscy się podniecają że ten tv to ma lepszy kontrast a ten gorszy.

Nawet Sony robi wszystko na panelach Samsunga,tylko że droższe to o 30% a różnica żadna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.