Skocz do zawartości
IGNORED

DENON DCD-755AR jedno pytanie

Pablo-rock

Rekomendowane odpowiedzi

DENON DCD-755AR czy wart ceny 700 zlociszy,czy w tej cenie kupie cos lepszego?wydaje mi sie ze to dosyc drogo?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/41783-denon-dcd-755ar-jedno-pytanie/

Hahaha, bartek_usa i jego allegrowe klony grzegorz_usa, yvette21, baskers, KETRABASU oraz kris57 i Aga20ok to łowcy jeleni - mają ceny całkowicie nienormalne i zawyżone o 100%!!!

wlasciwie skad oni biara te cene,wlasnie bartek usa jakies 2 m-c wystawia tego denona za 699 i nic,obserwowalem i myslaem ze jak niebedzie ofert kupna to cos spusci z ceny a tu nic,trudno bede musial sie za czyms innym rozejrzec

To samo w Warszawie audax sprzedaje te same klocki po kilka miechow i co najbardziej mnie dziwi, ze za kazdym razem cena jest identyczna, np NADa510 wystawia od listopada 2007, to tylko jeden z przykladow.

Ceny za sprzet oczywiscie z kosmosu.

• 2 tygodnie później...

ja wyrwalem DCD-755AR za 305zl :). Co do audax-a to rzeczywiscie wystawia ciagle sprzet za taka same cene. Od 2 lat wystwia Magnaty Monitor 1000 i przez 2 lata spuscil na nich moze 30zl.

?👈

Ale jeszcze go nie mam, bo pod sprzedajacego podszyl sie jakis oszust i przelalem komus 325zl i wsiąkło. Ale w pon najpoźniej powinien byc wiec moge w miare napisac jak gra w stosunku do np DCD-560. Lecz nie mam zadego pozadnego interkorekta, bede mial dopiero tak po 10 maja wiec wiarygodny test napisze w dziale opinie dopiero po 10 maja. :)

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.