Skocz do zawartości
IGNORED

Nagonka na niezalogowanych...i nie tylko

Dreamer_1

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem zaglądając na szanowne forum zauważam pewną nutkę nietolerancji wobec nawet niezbyt głupich pytań jak np. o subwoofer do samochodu. Zdaje sobie sprawę,że głównym tematem na forum są urządzenia Hi-End ale przecież nazwa grupy dyskusyjnej na to nie wskazuje:-) Zdarzają się więc i takie pytania.Swoją drogą nad tematem subwoofera do auta warto się zastanowić chociazby ze względu na "nietypową" akustykę panującą w samochodzie. Mogę tu zaproponować konkurs na najlepiej zorganizowane nagłośnienie do autka.Takie zeby osiągnąć chociażby klasę Hi-Fi :-) POZDRAWIAM

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

https://www.audiostereo.pl/topic/4207-nagonka-na-niezalogowanychi-nie-tylko/

Zaraz na mnie będzie nagonka!! :-( Swoją droga,znając życie to znajdzie się jakiś warjat,który wsiądzie do takiego malucha dołoży jeszcze jeden gramofon wraz z mikserem i będzie składał sample w drodze do ukochanej babci mieszkającej za 7 rzeką.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Ten post do mnie wiec 2 zdania od "naganiacza"

Czesc jestm tu nowy ... chce zbudowac interkonekt grajacy na granicy 700-1000zl sklepowego ... projekty prosze na emaila. Czekam. Dzieki serdzeczne. Aaaaa chce wydac malo bo dopiero zaczynam i nie mam duzo kasy :))))

Audio, car-audio. W końcu do słuchania muzyki.

Na tym forum występował CASKP, który zawodowo zajmuje się sprzętem car-audio. Clariony, Audisony i Focale w białym Scorpio, o ile dobrze pamiętam.

Jesteśmy tolerancyjni. Mainstream forum to jednak audio / stereo. I na szczęście ciągle dużo muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Zarejestruj się już teraz

Zyskujesz dostęp do wielu dodatkowych treści, o których nawet nie wiesz!

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.