Skocz do zawartości
IGNORED

lekcja religii w polskiej szkole

T-Bolt

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżcie słuchawki,proponuje krótki film do obejrzenia.To już sie w głowie nie mieści na co sobie pozwalają te klechy

nie wiem jak Wy ale ja nie chciałbym aby np mój syn był tak "wychowywany"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czarni jesteście marni !!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/43250-lekcja-religii-w-polskiej-szkole/

jakby kazdy nauczyciel tak w ryj walil niedoukow to swiat bylby lepszy i nie byloby strach wyjsc na ulice, rodzice nie maja czasu to ktos funkcje wychowawcza musi przejac, najczesciej ulica wychowuje, a nauczycielowi kubel na glowie stawiaja ...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

o 8ej rano to niedouk powinien komorke wylaczyc, bo to nie filmowka chyba byla tylko zwykla podstawowka...niedouk ma sie uczyc, nie bawic komorka, uff dobrze ze sa prywatne szkoly, bo malo brakowalo , a rezim kaczynskich by zabronil...

Prawda leży zawsze daleko od chęci...

Walenie łapą w twarz na odlew, aż dziecko spada z krzesła raczej nigdy nie było wzorem wychowywania. I zawsze stanowi wyraz bezsilności dorosłego, że sobie nie może poradzić. Ten argument jest dobry jedynie chwilowo... Niedługo juz pozostanie zupełnie bezsilny, a uderzyć się nie odważy.

Ale, jak widać, są zwolennicy napierdalania dzieci... za własne kompleksy.

Ktoś po pysku prać musi. Skoro oficjalne czynniki planują zakaz klapsa, to tylko księża pozostaną depozytariuszami kanonów dobrego wychowania.

Murzyn Richard Mwebe powiedział u red. Lisa, że jak milicja za komuny prała pałami to ludzie byli grzeczniejsi.

Słyszał kto wtedy o burdach stadionowych?

A dziś... ot - bezstresowe wychowanie. A propos, czy oddziałom prewencji konsekwentnie odebrane zostaną pałki, strzelby z kulami gumiannymi i gazy?

Skoro bicie dzieci jest nieskuteczne to dorosłych - już w ogóle!

Chyba że nas robią w konia z tą nieskutecznością?

Jak ktoś nie odróżnia kilkuletnigo dziecka od bandyty - to oczywiście największy problem ma ...dziecko.

Prawda jest taka, że taki 'dziecięcy bohater' zawsze spierdziela gdy pojawi się choć trochę od niego większe 'dziecko' .

A lać w mordę takich klechów ! Odpowiem..

ehh

ja dostelem od nauczycielki muzyki w lep tak ze sie zatrzeslo pod kopu`l`a :))

a za co? - za to ze zerwalem jakies ogloszenie z tablicy (nic nie znaczace)

tylko ze to bylo w `78 i jakby sie to zdarzylo na geografii

- to bym dostal tak po lapie ze NiedajBog... bo geograficzka nie dosc ze partyjna gruba baba

to jeszcze byla psichiczna i potrafila zjee..pii...c czleka na szmaty t

ak ze dziewczyny sikaly ze strachu -

niestety wtedy nie bylo obroncow ucisnionych dzieci

ani bezstresowego wychowania...

a z tego co slyszy moje audiofilskie ucho to ten maly pyskowal

(wg mnie mowi do ksiedza "idiota" ...moze sie myle...) i byc moze wyprowadzil z rownowagi...

jakies 2 lata temu w TV byla podobna sprawa z nauczycielką

- wtedy male gnojki sie umowily ze beda nagrywac

a jeden bedzie denerwowal babe az peknie...

i to nie jest takie trudne :))) wbrew pozorom :)))

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

łeeee - jak to się mówi lajcik :)

gdy byłem w podstawówce ksiądz jednego kolesia tak sponiewierał, że ten dosłownie latał po ławkach, parę plaskaczy zaliczył i co? - i zadziałało....

bezstresowe wychowanie to jakieś brednie

jar1, 24 Maj 2008, 20:48

>I co, podobało się? jakby tak Twoje dziecko latało pewno by sie juz tak nie podobało... choć może

>tez w domu lata... To taka zabawa dorosłych z dziećmi.

sorry - ale koleś nie latał bez powodu

każdy odpowiada za swoje czyny

period

Nie mam pojęcia czymże to zawinił ten młody człowiek, że klecha mu spuścił manto ale jeśli klesze nerwy puściły i uciekł się niczym 16-letni kibol do przemocy to nie świadczy to o nim najlepiej. Oczywiście pomijam milczeniem to, że ja swemu dziecku nigdy bym nie pozwolił na uczęszczanie na lekcje religii.

niedlugo tylko ksiadz zostanie w szkole z normalnymi zasadami, a reszta to pokurcze nauczycielskie unijne chowajace sie do pokoju nauczycielskiego na przerwie przed stadem bydlat, martwie sie o spokojne, madre dzieci , ktore wtedy zostana z bydletami same na korytarzu, bez zadnej pomocy...

camle

sadzilem , ze jestes gejem po jakichs Twoich wczesniejszych wypowiedziach, jak nie, to przepraszam,moze mi sie cos pomylilo

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.