Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiary łebków imbusowych wkrętów monaco

NickSon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pytanie kueruje do posiadaczy wkrętów imbusowych Monacor. Jestem przed ich zakupem i zastanawiam sie czy nie kupić dwóch wymiarów 5x30 i 4x25. Z tego co wiem posadają one różnej wiekości łby. Jeśli ktoś może sprawdzić ich średnice i wysokość to będę wdzięczny. Pytam ponieważ wydaje mi się że dobrze będzie jak na gwizdek zastosuje te mniejsze.

Zastanawiam sie jeszcze czy nie lepiej będzie jak zastosuje na gwizdek wkrętów okrągłych

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Co mysliće o układzie okrągłe na gwizdek imbusy walcowe na srednio niski? Moje głośniki to ss9300 i Vifa PL18.

P.S

Swoją drogą to te wkręty mają mocno wyśrubowane ceny... ;)

Pozdrawiam,

Marcin

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam, wkręty MZF-8615 (5x30 mm) mają łby 8,5x4,5 mm, pozostałe 7,0x4,0 mm - wymiary pozyskane zostały przez opakowanie, więc może być drobny błąd.. ;)

pozdrawiam - Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.