Skocz do zawartości
IGNORED

Niezapomniane spacery

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

To moj pierwszy temat na tym forum. Od dawna mialem go zalozc, wszyscy mowicie o sprzetach domowych, a czego uzywacie wychodzac na zewnatrz?

Ja osobiscie od dwoch lat uzywam DAT`a TCD-D100 plus sluchawki HD485. Wazy to swoje, ale dzwiek razem z nausznikami daje porzadane efekty. Uzywalem wielu sprzetow, testowalem nawet MZ-RH1, ale zaden sprzecik (nie mowie o kaseciakach z serii PRO, WM-DC6 - cudo), nie dal mi takiego dynamicznego i wyrownanego dzwieku jak DAT. Uwazam tez, ze zadna MP3`ujka go nie zastapi. Jesli jednak sie jakas znajdzie to moze kiedys...., ale chyba nie predko :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

https://www.audiostereo.pl/topic/43813-niezapomniane-spacery/

Uwazam, ze dla dzwieku mozna zrobic wszystko nawet glupa:D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

W wojsku? Jakto w wojsku? Tzn mowisz, ze byles lacznosciowcem?

ja uzywam mp3 Vtec V39 i sluchaweczek JBL Reference 220 - fajnie to gra i nic wiecej mi nie jest potrzebne... no moze oprocz jakis zamknietych naucznikow na wiosne i jesien zeby mi w uszy nie bylo zimno :P

Ja tam ze swojego nie zrezygnuje, juz sie zarazilem:) Rozwazam jednak jakis przenosny odtwarzacz video, cos szybkiego i nie musi byc duzy, tak zeby sobie cos tam poogladac i tak sie zastanawiam nad nowymi Soniakami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.