Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha PianoCraft - E600 naped CD

wulisu

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomemu w Piano Craft E600 przestał działać napęd CD, Ktoś wie jakiego producenta laser siedz w środku ? Ile moze kosztować taki napęd wymienimy go sami. Jakieś sprawdzone punkty najlepiej Gdańsk albo Poznań.

Pozdrawiam

wulisu

https://www.audiostereo.pl/topic/43867-yamaha-pianocraft-e600-naped-cd/

W E600 było chyba dvd ale mogę sie mylić. CO do tego co w nim siedzi, to prawdopodobnie zmodyfikowany jeden z budżetowych modeli dvd yamahy. Jesli chodzi o czesci zamienne, bedzie ciezko. Najlepiej zapytaj sie w serwisie audio-klanu. Odpowiadaja w ciagu 24h.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Godziny otwarcia: pon-pt 9-17

05-270 Marki k/Warszawy, ul. Szkolna 45

tel. +48 (0-22) 777 99 25

fax. +48 (0-22) 777 99 13

e-mail: [email protected]

Maksymalny czas odpowiedzi to 24 godziny.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

W audioklanie bedzie bardzo drogo.

Poprostu otworz obudowe, spisz symbol lasera i zamow np w impelu.

Ten dvd to jest ktorys z philipsow lub panasonicow przepakowany w ladna obudowe, laser powinienes dostac bez problemu.

Emil ma troche racji, natomiast wiem ze moze nie byc latwo z napedem. Chyba ze sa jakies zamienniki i starsze piano nie roznia sie mocno wzgledem nowych jesli chodzi o wew. konstrukcje. Ja juz czekam na obudowe do mojego jednego monitora z systemu 3 miesiace i nic. Oczywiscie zgloszone jest do audioklanu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.