Skocz do zawartości
IGNORED

Marian Glinka nie żyje...

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie był może wielkim aktorem ale na pewno aktorem charakterystycznym. Niegdyś zdobył mistrzostwo Polski w kulturystyce. Dwa miesiące temu lekarze zdiagnozowali u niego złośliwy nowotwór. Oto jak ulotne jest ludzkie życie... Cześć Jego pamięci.

https://www.audiostereo.pl/topic/44157-marian-glinka-nie-%C5%BCyje/

Był wielokrotnym mistrzem Polski w kulturystyce,wielkim sportowcem, mało go znalem jako aktora,

ale jako sportowca tak. Już od najmłodszych lat był dla mnie idolem, mam sporo czasopism z lat 60-70.

Jeszcze jakiś czas temu obserwowałem w prasie sportowej jego dokonania w kategorii zawodników starszych wiekiem - wyciskanie w leżeniu itd. i przyznam się ,marzyło mi się, aby być tam i też powyciskać.A teraz taka wiadomość ;-( ;-( Niedawno M.Perepeczko.............

Cześć Jego pamięci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.