Skocz do zawartości
IGNORED

Kaczyński czy Kononowicz?

noster

Rekomendowane odpowiedzi

I znow myslałem ze się posikam ze smiechu dzis czytając newsy.

Jarosław Kaczyński potwierdził, że politycy Prawa i Sprawiedliwości nie będą brali udziału w programach informacyjnych telewizji TVN i TVN24. Tak postanowił wczoraj Komitet Polityczny PiS.

Myślę że winna tego wszystkiego jest PO która zmusiła Jarosława Kaczyńskiego do zrobienia Leppera oraz Giertycha z jego malowanymi chłopcami wicepremierów i ministrów.

J.Kaczyński to zwyczajny, żenujący, zakompleksiony FRUSTRAT, bez rodziny, normalności, prawa jazdy znajomości j.obcych, bez baby, bez konta w banku a przede wszystkim bez ROZUMU - kompletne NIEPOROZUMIOENIE - popaprane nieudacznictwo! A prezydent-marionetka Lech Kaczyński posłuszny chłoptas na posyłki swego silniejszego brata.

:)))))))

Gdyby PIS na festiwalu w Opolu wzięłoby udział w kabaretonie to wygrana pewna!

Oto znów dziś czytamy:

"Portal Onet.pl publikując artykuły dotyczące Prawa i Sprawiedliwości opatruje je niekorzystnymi zdjęciami" - napisał Mariusz Kamiński, rzecznik Prawa i Sprawiedliwości w skardze, jaką PiS skierowało do Rady Etyki Mediów.

Drodzy forumowicze!

Ja, noster wam to mowię to wierzcie! Otóż Przemysław Edgar Gosiewski w rzeczywistosci jest przystojnym, wysokim i szczupłym blondynem. Posłanka Sobecka jest zgrabną, mlodą i elokwentną lasencją za którą trudno się nie obejrzec. Kaczyńskim też w rzeczywistości nie brak dostojeństwa i wcale nie jest prawdą że wyglądają smiesznie i komicznie! Wszystkiemu winien TVN i inne szatańskie miedia!!!

Zmieniam zdanie. Jednak kaczka jest bardziej zabawna:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Od dziś oglądam tylko tvn! Szkoda, że bojkot PIS nie rozszerza się na pozostałe media, ale kto wie - Wódz Jarek jest przebiegły, a Mariusz z Edgarem myślą, myślą...

soso

pardon, oczywiście zgodnie z duńską poprawnością polityczną powinienem był powiedzieć: mniej przedstawicieli opozycyjne partii Prawo i Sprawiedliwość ;-)

Od dziś oglądam tylko tvn! Szkoda, że bojkot PIS nie rozszerza się na pozostałe media, ale kto wie - Wódz Jarek jest przebiegły, a Mariusz z Edgarem myślą, myślą...

soso

pardon, oczywiście zgodnie z duńską poprawnością polityczną powinienem był powiedzieć: mniej przedstawicieli opozycyjnej partii Prawo i Sprawiedliwość ;-)

>Drodzy forumowicze!

>Ja, noster wam to mowię to wierzcie! Otóż Przemysław Edgar Gosiewski w rzeczywistosci jest

>przystojnym, wysokim i szczupłym blondynem. Posłanka Sobecka jest zgrabną, mlodą i elokwentną

>lasencją za którą trudno się nie obejrzec. Kaczyńskim też w rzeczywistości nie brak dostojeństwa i

>wcale nie jest prawdą że wyglądają smiesznie i komicznie! Wszystkiemu winien TVN i inne szatańskie

>miedia!!!

Noster, miód na moje serce lejesz, bo ja tu obgryzam paznokcie, że Pis/prawdziwi patrioci Polacy, to takie sfrustrowane matoły i rozpaczliwie próbują się dowartościwać obsrywając wszystko i wszystkich. Tymczasem to wredna i podstępna polityka TVN oraz niemieckojęzycznych mediów powoduje, że oni nam tylko tacy nikczemni i pokraczni się wydają a nie są w rzeczywistości. Bo rzeczywistość to fałsz a jedynie słowo prezesa prawdą się objawia.

Dzięki Noster, spać już będę spokojnie niczeczuły i niewrażliwy na TVNowskie fałszywki.

Pani poseł Jolanta Szczypińska postanowiła przeprosić "Solidarność" za Lecha Wałęsę.

A JA ZAPYTUJĘ - CO TA GŁUPIA c*pa MOŻE WIEDZIEC W OGÓLE O SOLIDARNOSCI? CO KACZORKI W OGÓLE MAJĄ WSPÓLNEGO Z SOLIDARNOŚCIĄ? NAZWISKO KACZYŃSKICH W KONTEKSCIE SOLIDARNOSCI POJAWIA SIĘ DOPIERO GDZIES W 1989r., CZYLI JAK JUŻ WSZYSTKO BYŁO WIADOMO I WSZYSTKO BYŁO WYWALCZONE. WĄTEK JEST O ŚMIESZNOŚCI KACZORÓW I PISu, ale SĄ GRANICE BEZCZZELNOŚCI NAWET W KABARECIE POD NAZWĄ PIS!

>noster, 21 Lip 2008, 01:54

>Pani poseł Jolanta Szczypińska postanowiła przeprosić "Solidarność" za Lecha Wałęsę.

Gdyby ją ktoś stuknął może by jej rozum wrócił ;-).

Jestem Europejczykiem.

• 3 miesiące później...

A prezydent daje dyla ze strachu przed Sarkozym.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podobno prezydent Kaczyński ma nawet poświęconą sobie stronę internetową w Chinach. Parę czy parędziesiąt milionów ludzi ma ubaw - komentowane są jego wszystkie poczynania. Żałuję, że nie znam chińskiego...

W tym konkursie zdecydowanie stawiam na naszego obecnego prezydenta

jacch

Ja robaków w mózgu nie mam - a wiadomość pochodzi z jednego tygodników, jest dość zabawna, więc ją przytoczyłem. Gratuluję Ci natomiast Twojego poziomu - idealnie przystajesz do swoich idoli

meloman 62, 15 Lis 2008, 22:03

>Podobno prezydent Kaczyński ma nawet poświęconą sobie stronę internetową w Chinach. Parę czy

>parędziesiąt milionów ludzi ma ubaw - komentowane są jego wszystkie poczynania. Żałuję, że nie znam

>chińskiego...

podobno nawet malezja tym się pasjonuje

w każdym razie ma tu zastępy donosicieli i oczerniaczy- wide gieremek, który namiętnie "przekononowal" zagranicę po 2005 że w RP ustrojem jest faszyzm

gdyż co innego urażać Obamę a co innego wlasnego prezydenta

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Horst

>w każdym razie ma tu zastępy donosicieli i oczerniaczy- wide gieremek, który namiętnie "przekononowal" zagranicę po 2005 że w RP ustrojem jest faszyzm<

Tendencje do faszyzmu w Polsce przewidywał Aleksander Małachowski i niestety wiele z jego przepowiedni się spełniło - np. zwróć uwagę na Twój nick. Wypowiedzi Geremka na ten temat nie znam - jeżeli Ty znasz jakąś podaj proszę link.

Nie rozumiem zupełnie tego, co napisałeś. Donosiciel musi mieć komu donosić, a oczerniacz (to chyba jakiś nowotwór językowy, podobny do "ubogacać") w moim rozumieniu wynikającym z kontekstu Twojej wypowiedzi fałszuje rzeczywistość tak, żeby komuś zaszkodzić.

Nie martw się więc - Twój ulubiony polityk jest pod tym względem całkowicie bezpieczny.

>w każdym razie ma tu zastępy donosicieli i oczerniaczy- wide gieremek, który namiętnie

>"przekononowal" zagranicę po 2005 że w RP ustrojem jest faszyzm

W każdym razie, Horst faszystą jest na pewno ;-)

Nie twierdzę, że Horst jest faszystą. Ale z drugiej strony takie nicki jak H. Himmler czy Horst brzmią dla mnie niepokojąco, choć sądzę, że są to żarty. Horst Wessel był drobnym łobuzem, ale Himmler już zbrodniarzem wielkiego formatu z jedną, jedyną drobną sympatyczną cechą - nie znosił myślistwa, które uważał za barbarzyńskie mordowanie zwierząt dla przyjemności. Dla mnie przyjęcie takich przydomków to tak, jak przyjęcie nicka kat, oprawca, morderca, etc.

jar1, 16 Lis 2008, 14:24

>No i widzisz, żwirek, jak dyskusja zaczyna sięgać nieco wyżej od wzajemnej nienawiści i kłótni

o kurde ale cię wzniosło:

jar1, 16 Lis 2008, 13:35

>W każdym razie, Horst faszystą jest na pewno[+krzywy ryj..]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.