Skocz do zawartości
IGNORED

Pro-ject Headbox Koss-ur40

thomaz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak sprawdzilo by sie zestawienie Pro-ject Headbox mkii Koss-ur40?

Oba sprzety sa budzetowe.Myslalem tez o holdegronie ale kiedys mialem

i chce czegos innego sprobowac.Lampowce mnie nie kreca bo slucham glownie

rocka i hard rock.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/44431-pro-ject-headbox-koss-ur40/

Witam. posiadałem nie długo taki zestaw, po pewnym czasie zmieniłem jednak słuchawki na Beyerdynamic DT440. Co do sensowności grania... pro ject sprawdza się doskonale w tym zestawie, budżetowy, gra nie narzucającym się dźwiękiem, dość szczegółowy, ale nie fenomenalny. po prostu dobry zestaw. W tej cenie nie do pobicia. Aktualnie na allegro w przystępnej cenie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) myślę że warto się zastanowić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Co do sensowności grania... pro ject sprawdza się doskonale w tym zestawie

Masz na mysli zestaw koss ur-40 + ten wzmak?Na lepsze sluchawki mnie nie stac , zazwyczaj

slucham z glosnikow.

Ciekawo czy zagra lepiej od wyjscia sluchawkowego w mojej karcie dzwiekowej prodigy hd2.

Ja bym na Twoim miejscu dał sobie spokój ze wzmacniaczem, a dołożył do lepszych słuchawek. Do rocka polecam Grado. Każdy model począwszy od SR60 będzie dobry, a im wyższy tym lepszy. Do Grado nie potrzeba super napędu, karta je spokojnie pociągnie.

>a bym na Twoim miejscu dał sobie spokój ze wzmacniaczem, a dołożył do lepszych słuchawek. Do rocka

>polecam Grado. Każdy model począwszy od SR60 będzie dobry, a im wyższy tym lepszy

Tak tylko ze ja mam kosy juz.Graja dobrze , tyle ze narazie to dziurka z karty dzwiekowej.

Mi taki dzwiek wystarczy bo ogolnie wole kolumny , bo nie ma tego uczucia

"dzwieku na glowie" , czasem slucham tylko w nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.