Skocz do zawartości
IGNORED

Wątki dotyczące Profesora - i co dalej?

xanax

Rekomendowane odpowiedzi

też jestem za pozostawieniem każdego wpisu!!!

Nie dać pretekstu do tłumaczenia przed świętym Piotrem "nie pamiętam....nie pisałem ...wszystkich ludzi kochałem....."

to jest niszczenie dowodów przestępstwa w swoim życiu!!!

W PR Trójka podano w informacjach, że Pan profesor wyprzedzał "na trzeciego". Dodano też, że są to

nieoficjalne doniesienia ze źródeł Policji. Coś zatajamy więc? Pirat drogowy czy męczennik?

Oczywiście z całym szacunkiem dla poległych w zdarzeniu.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

muls - ty czerwona pokrako,

przetłumaczę ci co napisał terminus, bo jak widać "muzg" masz sprawny inaczej...

Szanowny Pan Profesor prawdopodobnie wyprzedzał na trzeciego, czyli stanowił poważne zagrożenie w ruchu drogowym. Całe szczęście, że nikomu nic więcej zapewne nic się nie stało. To tyle, wypadek jak wiele innych.

A o zmarłym powinno się mówić dobrze albo wcale. I warto o tym pamiętać, jakiekolwiek mamy przekonania czy sympatie.

Niech odpoczywa w spokoju.

conri, a z kim tę historię chcesz robić? z Gosiewskim, Tchórzewskim, Kuchcińskim, Jurgielem i innymi takimi cudakami? daj spokój...

nie mogłem się oprzeć, z mojej strony już koniec z polityką w tym wątku.

x.

dartmaniak...ty czarna pokrako.Przeczytaj sobie jeszcze raz i bez tlumaczenia... WYPROSTUJ sie.I zwroc uwage na zatajenie,meczennik itakietam.Zwroc sie do przecietnego licealisty to on ci te mysl rozwinie.A poza tym jest juz pora ..dojenia.

ale gdyby jednak licealista miał pewne watpliwosci co do intencji -to ostatecznie rozwieje mu je twoj rzut na tasme z tym czerwonym pokraka.Gdybys znał lacinski to bym ci napisał, jak to jest.A tak przyjmij na wiare...ze lepiej sie nie odzywac, zeby nie spieprzyc sprawy.

Widzę, tutaj osoby, ktore sa (slusznie) zbulwersowane faktem, ze ich posty sa usuwane. Szkoda tylko, ze te same osoby szyderczo

albo biernie przygladaly sie usuwaniu postow napisanych przez ich kolegow. Moralnosc Kalego.

SR_71, 15 Lip 2008, 10:22

>Widzę, tutaj osoby, ktore sa (slusznie) zbulwersowane faktem, ze ich posty sa usuwane. Szkoda

>tylko, ze te same osoby szyderczo

>albo biernie przygladaly sie usuwaniu postow napisanych przez ich kolegow. Moralnosc Kalego.

A kolega to za kasowaniem czy nie? Bo jakoś nie zauważyłem, aby kiedykolwiek sie wypowiadał w obronie 'wszystkich'.

Myślę, że wpisy kolegi powinny być od razu kasowane (tak automatycznie) - i nikt sie o nie nigdy nie upomni ;-)

jar1, 15 Lip 2008, 10:30

Jarus. Ty mi tutaj takich slodkich kawalkow nie wciskaj.

Znamy sie z forum bardzo dlugo i znam Twoje wygodnie "neutralne" podejscie do kwestii wolnosci slowa na forum.

Napisz do jozwy to moze tobie napisze ile faktycznie jestem na forum i jakie mam poglady.

SR_71, 15 Lip 2008, 11:07

>jar1, 15 Lip 2008, 10:59

>

>Oj znamy się Jarus, znamy.

>Nawet osobiscie :-)

>

>Mister ZERO ? Takie sobie ale niech bedzie.

>

>Mister ZERO vs. Mister DUPA

A to mamy jakieś problemy z przyznaniem się do klonika, zydelek?

jar1, 15 Lip 2008, 11:19

>A to mamy jakieś problemy z przyznaniem się do klonika, zydelek?

Tak, oczywiscie ;-) .. i Lukarem,....i glista... i jazzem.... i yabadabadoo.

Probuj dalej. Masz kilkanascie tysiecy mozliwosci.

heh, no nie wiesz jar1 kto sie pod tym klonikiem ukrywa? uuuu... heh.. btw. do wlasciciela SR_71, nie znudzilo Ci sie jeszcze? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 15 Lip 2008, 12:01

>nie znudzilo Ci sie jeszcze? ;)

jeszcze nie ale powoli zaczyna ;)

pozdrawiam

muls, 15 Lip 2008, 11:44

>qubriculumvitae.

Twoje kompleksy w stosunku do niewatpliwej blyskotliwosci Qubrica niestety powoduja, ze widzisz go w kazdej szafie i w kazdej lodowce. :-)

muls, wszedzie widzisz qubriki i ryki? na mozg raczej ci nie padlo, bo nie ma na co.. wiec co jest nie tak? moze lepiej niech cie pies wyprowadzi na spacerek?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Muls,

Jak nie Qubric to Ryka ! No kurcze blade, ze tez ja nie moge byc na pierwszych stronach gazet !

A taki ladny jestem. :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.