Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkania w Krakowie - lista obecności

lenam

Rekomendowane odpowiedzi

"Co do mojego stylu wypowiedzi to wymusil go zawod wyuczony i wykonywany. Nie lubie lania wody ale to nie znaczy ze nie mam poczucia humoru."

"A kto Ci powiedzial ze ja tego dystansu nie mam?:) Czy swiadczy o tym sposob mojej wypowiedzi? Wydaje mi sie ze to za malo."

"Nie mam natomiast zamiaru tolerowac durnowatych zagrywek a la gagacek i to na publicznym forum. Lojalnie uprzedzam ze wszelkim wynurzeniom w tym watku beda towarzyszyc upomnienia a jesli to nie poskutkuje to pojawia sie blokady. Sasiednie watki o podobnej tematyce beda systematycznie zamykane tak jak mialo to juz miejsce."

"K... gosciu ale ty p... Kup se wreszcie normalne CD i wyrzuc ten zlom."

"Ja nikomu nie ublizam i nigdy nie pisalem podobnych dyrdymalow."

"Mozesz zmienic ton? Nikt Cie tutaj nie bedzie tolerowal z takim zachowaniem. I bez epitetow prosze. (...) Nadmieniam ze wiele lat pracowalem jako dj."

"Oświadczam, że z dniem dzisiejszym zakończyłem swój udział w spotkaniach w Krakowie. Mam wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia."

"Panowie w obliczu debilnych żartów gagacka w sąsiednim wątku oświadczam, że rezygnuję z uczestnictwa w spotkaniach w Krakowie."

"Jaka bedzie przyszlosc? Nie wiem. Mam nadzieje ze nasza krakowska grupa funkcjonowac bedzie dalej. Z czasem stalismy sie grupa przyjaciol zainteresowanych jedna konkretna dziedzina. Rozmowy o audio przerodzily sie w pogadanki towarzyskie. Tak trzymac:)"

"Typowe pieprzenie gluchego..."

"Ja tez nie jestem specjalista:) Ten kontrast wynika z wiekszego osluchania. Pomijajac krakowska grupe odsluchowa przez ostatnie dwa lata przez moj system przeszlo kolo 40 wzmacniaczy. Zostal jeden i mam nadzieje ze na dlugo."

"Lubisz widze niektorych forumowych madrali co bzdety wypisuja i bezkrytycznie je powielasz. Wszystkie wyzej zacytowane opinie mozna sobie w tylek wsadzic a zwlaszcza ostatnia."

"Przekroczyles tzw zasade dobrego smaku."

"Za wolno myślisz, za szybko piszesz."

"moze nie zyje dlugo ale dosc sporo juz w zyciu osiagnalem i nie musze sie dowartosciowywac dokuczajac innym"

"Nikt sie ze mnie nie nabijal hehehe Na razie nabijaja sie z Ciebie (dobrze ze nie wiesz co mowia o Tobie w tzw realu). Moj aparat jest wystarczajaco dobry"

"Ze mnie sie tutaj nikt nie smieje - na szczescie:) Wielu forumowiczow znam osobiscie i utrzymuje prywatnie kontakt."

Za maly jestes zeby mnie oceniac."

"z racji uprawianego zawodu jestem tutaj chyba specjalista od Italo Disco"

"Pokaż mi posty w których byłem podły wobec niewinnych osób. Generalnie honoru to Ty nie masz. Jeśli koniecznie chcesz mi coś udowodnić, to proszę bardzo zapraszam do mnie, jakoś zniosę Twóją osobę, chociaż z trudem, nie lubię ludzi bez kultury."

"Mysle ze blokowanie tego osobnika w kazdym konkretnym watku to swietny pomysl. Bardzo przyczynia sie do spadku merytorycznego poziomu forum a swoim chamstwem i arogancja zaniza poziom kultury budzac agresje u niektorych."

"Jestem tutaj juz bardzo dlugo cos slyszalem i jakis wklad w to forum mam - w przeciwienstwie do Ciebie."

"Po to zalozylem krakowska grupe odsluchowa zeby miec wieksze mozliwosci testowania nowego sprzetu. Wiele mnie to nauczylo. Wczesniej chodzilem sam po roznych salonach i szukalem ciekawych nowosci. Teraz w zasadzie wszedzie mnie znaja"

"Teoretyzujesz i upraszczasz pokazujac przy tym ze Twoje doswiadczenie odsluchowe zamyka sie na klockach ktore posiadasz. Jak to sie mowi z g... bata nie ukrecisz. Z mojej strony koniec dyskusji z Toba."

"Nie jestem zadnym audiofilem. Na co dzien zajmuje sie dziennikarstwem muzycznym pracujac w rozglosni radiowej. I tutaj nie chodzi o zadne foldery i takie tam bla bla bla ale o osluchanie."

"Takiego ignoranta dawno nie widzialem. Pozjadal wszystkie rozumy a za przeproszeniem w dupie byl i gowno widzial."

"No nic w tym watku pisza raczej ludzie bez wiekszego doswiadczenia odsluchowego. Klasa sprzetu o ktorej piszecie czyli jakies tam Nadziki Kambodze itp to zadna klasa. Gowniana budzetowka."

"Takiego ignoranta dawno nie widzialem. Pozjadal wszystkie rozumy a za przeproszeniem w dupie byl i gowno widzial."

"I w dupie mam te wszystkie Twoje argumenty."

"Ja napisze wprost: w dupie mam wszystkie porownania skoro u mnie dobrze gra. "

"Male masz pojecie o starszym sprzecie gdybys takie mial nie chrzanilbys takich dyrdymalow a porownanie motoryzacyjne ma sie tutaj jak przyslowiowa piesc do dupy co nieraz juz Ci koledzy tlumaczyli."

"Zajmij sie swoją dupą !!!!!"

"lancaster w dupie mam wrazliwosc - zauwazyles ze pytam ostatnio o nowy aparat ktory chce kupic i temat spadl na sam dol bocznucy tylko dlatego ze grupca palantow chce sie pieprzyc o niczym. zauwaz ze w temacie audio nie maja nic do powiedzenia."

"A Accu DP 78 rozjechalby Twojego Denka w tzw cztery dupy..."

"sluchaj dupku odp... sie ode mnie - w realnym swiecie dostalbys po ryju cieciu..."

CDN

zwolennik łagodności

Ale coś Ty, mnie to wszystko wcale nie cieszy. Wolałbym pójść z Disco na piwo, tylko że nie mogę się zapisać, bo mnie zbanował w swoim wątku o spotkaniach krakowskich. Chłopaki będą hulać, a ja znów samotny w sieci...

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No to sie usmialem:)

Zastanawiajace jak obaj panowie (lenam i seniortelefono) ochoczo korzystali z moich rad. Widac zupelnie im to nie przeszkadza w zlosliwosciach:) Mozna bylo dzwonic po kilka lub kilkanascie razy i zadawac proste w sumie pytania. Tak nawiasem mowiac komentarz s+p adamhiend'a na temat osoby lenama zostawie sobie dla siebie. Podczas dlugich rozmow jakie odbylem z niezyjacym i skadinand swietnym elektronikiem dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy. No ale coz niektorzy widza wszystko u innych nie zauwazajac niczego u siebie. Taki juz jest ten swiat:) Nie ma ludzi bez wad:)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Disco, nie wywlekaj tutaj osoby Adamahienda.

Są tu tacy (na przykład ja, a znałem człowieka co najmniej od roku 95) dla których był postacią co najmniej kontrowersyjną, o ile nie gorzej, a na pewno nie był on geniuszem elektroniki.

Ale o zmarłych nie godzi sie mówić źle, więc dalej zamilczę, choc mógłbym rzecz niejedno. Nie jeden z resztą.

Tak czy inaczej pamietamy sławetną modyfikację Pioneera należącego do Lenama, która o mało nie zakończyła się tragedią na skutek ignorancji genialnego modyfikatora.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rochu sprawa wygladala zupelnie inaczej niz ja przedstawiasz. Na tym forum kazdy moze powiedziec (napisac) co mu sie podoba i tak zinterpretowac bieg wydarzen jak jest mu wygodnie.

Disco

Jak już Ci kiedyś napisałem nie skorzystałem z Twoich rad (z różnych powodów - mniejsza o to, nie chcę Cię pogrążać). Faktem jest że dzwoniłem do Ciebie kilka razy i zawsze chętnie i wyczerpująco odpowiadałeś na moje pytania. Za to jestem Ci wdzięczny.

Tyle że nie o to tutaj chodzi. Kilku ludzi którzy Cię znają osobiście zażartowało sobie z Ciebie żeby Ci dać do myślenia. Twoją jedyną reakcją była obraza.

A myślę że chodziło im o to, że mówiąc otwarcie jesteś człowiekiem zadufanym w sobie, przekonanym o własnej nieomylności, traktującym wielu forumowiczów jak idiotów którzy nic w życiu nie słyszeli. O Twojej kulturze osobistej można poczytać w cytatach lenama.

Twoi znajomi z krakowskiej grupy odsłuchowej (której jak powiedział rochu - po prostu nie ma :-) tak Cię ocenili na podstawie bezpośrednich z Tobą kontaktów. Mnie i myślę kilku innym wystarczyły Twoje wpisy.

Zamiast się obrażać na cały świat - wyjmij może w końcu ten przysłowiowy korek z tyłka.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

seniortelefono

31 Lip 2008, 00:27

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 553 / 218 / 0

A tak na marginesie - lenama poznałem osobiście i mam o nim jak najlepsze zdanie.

Tak na marginesie lenama tez znam osobiscie i NA POCZATKU tez mialem o nim dobre zdanie.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rochu

31 Lip 2008, 00:28

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1854 / 1774 / 5

Disco, mam publicznie opowiedziec jak Twój idol próbował mnie naciąc na sporą kasę?

Adam nigdy nie byl moim idolem. Czesto zdarzalo sie ze mielismy odmienne zdanie.

Gość rochu

(Konto usunięte)

discomaniac71, 31 Lip 2008, 00:19

>rochu sprawa wygladala zupelnie inaczej niz ja przedstawiasz.

Zaprzeczysz, że modyfikowany przez A. Pioneer kopał prądem?

Reszte mozna sobie przecież doczytac tutaj:

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=25889

• Redaktorzy

Panowie, ja tego nie rozumiem. Czy tej czarującej korespondencji, obejmującej prywatne pretensje, nie możecie załatwić na PW? Co to za ekshibicjonizm? Dlaczego forum ma uczestniczyć w tych perwersjach?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rochu

31 Lip 2008, 00:43

O mnie » Ignoruj » PW »

discomaniac71, 31 Lip 2008, 00:19

>rochu sprawa wygladala zupelnie inaczej niz ja przedstawiasz.

Zaprzeczysz, że modyfikowany przez A. Pioneer kopał prądem?

Reszte mozna sobie przecież doczytac tutaj:

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=25889

To jest tylko interpretacja jednej ze stron.

Disco

Ja też nie zamierzam się spierać - Ty wiesz swoje, ja wiem swoje i niech tak zostanie.

Nie bardzo tylko rozumiem co mają wspólnego te rozmowy telefoniczne z tym co pisałem. A piszesz o nich za każdym razem kiedy Cię skrytykuję.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Redaktor

31 Lip 2008, 00:45

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1854 / 1736 / 0

Panowie, ja tego nie rozumiem. Czy tej czarującej korespondencji, obejmującej prywatne pretensje, nie możecie załatwić na PW? Co to za ekshibicjonizm? Dlaczego forum ma uczestniczyć w tych perwersjach?

Bardzo sluszna uwaga. Mysle ze nie ma ludzi bez wad. Jako szeregowy forumowicz moge jedynie prosic o zamkniecie watku choc lepszym wyjsciem byloby wg mnie jego skasowanie. Prosilem przynajmniej kilkukrotnie o to by jakiekolwiek sprawy ze mna zalatwiac osobiscie lub za pomoca PW. Taka prosbe wyslalem rowniez lenamowi w czasie kiedy byl obecny na forum. Niestety zabraklo mu cywilnej odwagi. Zostawie to bez komentarza.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

seniortelefono

31 Lip 2008, 00:48

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 553 / 218 / 0

Disco

Ja też nie zamierzam się spierać - Ty wiesz swoje, ja wiem swoje i niech tak zostanie.

Nie bardzo tylko rozumiem co mają wspólnego te rozmowy telefoniczne z tym co pisałem. A piszesz o nich za każdym razem kiedy Cię skrytykuję.

Nie przypominam sobie kiedy o nich pisalem wczesniej i nie przypominam sobie Twojej krytyki ale pamiec ludzka jak wiesz bywa zawodna:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rochu

31 Lip 2008, 00:52

O mnie » Ignoruj » PW »

Redaktor, 31 Lip 2008, 00:45

> Dlaczego forum ma uczestniczyć w tych perwersjach?

Bo tak jest po prostu ciekawiej : )

Bylem wielokrotnie gosciem w Twoim domu i zastanawia dlaczego takie dyskusje wolisz toczyc na forum publicznym... Nie jest latwiej powiedziec mi to w 4 oczy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.