Skocz do zawartości
IGNORED

Prosiaczek X10-D ampli Yamaha RX-V800

Robert70

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie Jestem posiadaczem ampli.Yamaha RX-V800 i DVD Yamaha S795 swojego czasu dość. wysokie modele komp.. 7700,00 pln do tego mam kolumny B&W 603 S3

Połączone kablem Mogami Blue Rocket chciałbym poprawić brzmienie w stereo myślę o zastosowanie prosiaczka Musical Fidelity X10-D czy to coś pomorze w odbiorze muzyki

Polecił mi to rozwiązanie człowiek, który (tak mi się wydaje ma trochę pojęcia na ten temat) nie jest zwolennikiem KD, ale twierdzi, że dźwięk się trochę poprawi. Specjalnie żądałem to pytanie na forum stereo gdyż zależy mi na opinii ludzi, którzy siedzą w tym temacie czy ten mój znajomy mówił prawdę. Baaaardzo proszę o podpowiedź szanownych tubylców tego forum.

Pozdrawiam

Robert

https://www.audiostereo.pl/topic/4480-prosiaczek-x10-d-ampli-yamaha-rx-v800/

Hmmm brzmienie prosiaczka jest problematyczne i trzeba posluchac we wlasnym zestawie. Na pewno nie jest to urzadzenie do kupienia w ciemno. Praktycznie w czym tanszy go sie tor wstawi tym roznica na plus bedzie bardziej znaczaca. U Ciebie moze zagrac bardzo ok.

Chociaz patrzac z drugiej strony za 400 zlotych a tyle za niego zaplacisz kupisz juz zupelnie dobre Cd z drugiej reki, ktore pokaze temu DVD jak niewlele jest wart w trybie stereo. ja wybralbym kupno CD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.