Skocz do zawartości
IGNORED

Acoustic Energy AELITE 2 - Piano craft

wulisu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich dawno tu nie zagladalem. Mam okazje kupic Acoustic Energy AELITE 2 za 733 zl uzywane przez kilka tygodni. Obecnie odsluchuje tylko Piano Crafta E600 za jakis czas przeniose go do sypialni. Pytanie czy te kolumny nie dobija Crafta ? A moze lepiej dolozyc i kupic Acoustic Energy AELITE 3 podlogowce...sam juz nie wiem. Co radzicie ? Z drugiej strony mysle ze to dobra cena co jakosci a w przyszlosci moze kupilbym bym jakies podlogowce made by Poland ;) kogos z forum. Pozdrawiam serdeczenie

https://www.audiostereo.pl/topic/44812-acoustic-energy-aelite-2-piano-craft/

Witam. Pisalem wczoraj w nocy ten watek jak widac z postu malo jasny. Tak chwilowo chcialem podlaczyc te AE 2 pod Crafta ale tylko przez krotki czas za miesiac - dwa kupie wzmacniacz i CD pod te kolumny a piano craft przeniose do sypialni. Pytanie czy w ogole to zagra ? Czy dalej mozna powiedziec o tych kolumnach ze sa w swojej klasie dobre ? Moge je kupic za 727 zl cena tez jest chyba dobra.

Ps: Jestem z Poznania lecz od 4 lat mieszkam w Edynburgu.

Nie widzisz w moim profilu info o mnie ? Dziwne.

Pozdrawiam

Piano już sobie nie raz poradził z kolumnami za ok. 2kzł i ciut więcej. Przykłady to np. B&W CM1,865, Monitor Audio Rs1, Wharedale Evo 2-10 ;) Zresztą ja jestem zwolennikiem dewizy że kolumny powinny kosztować tyle co zestaw złożony z cd/ampli/wzmak, wtedy zestaw zagra na miarę swoich optymalnych możliwości. Jak będzie z AE nie wiem..

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Dzieki Dawid.

Jak wspomnialem AE 2 beda tylko przez miesiac dwa, potem przepne to do nowego wzmacniacza i CD a Craft powedruje do sypialni. Rozwazam Cyrusa, Music Fiedelity i Linn tylko nei wiem jeszcze co najlepiej zagra z tymi kolumnami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.