Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

Chcecie to sobie dłubcie, tylko po co komu stałe rozdzielenie PRE od POWER?

Ano

Jo żem myśloł, że to bedzie ino pod kino wypustka.

Ale kaj bez integry, to gdzie jo bym biesiadnego przytupu słuchoł ? ;)

Edytowane przez whiter1

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

...

i tylko 'debil' bedzie sie cieszyl ze bedzie rozlaczal do kina a wkladal je do stereo

taaa...

Edytowane przez whiter1

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

mikson,

sympatyczny z Ciebie gość, ale czasami mam wrażenie, że jesteś kosmitą :D

Następnym razem nie pytaj, kto to, ok ? ;)

jak tajemnica to nie pytam :)

kosmito, opuść ciało naszego klubowego kolegi miksona, pliiiiiz ! ;)

(Żadna tajemnica, sprzedaż M2 przez tego gościa poruszaliśmu kilkukrotnie, między innymi Ty, miksonie)

http://www.dnm.co.uk/datasheets/ThreeDNMStereoCablesUKversion2.pdf

mam te solid cory 1mm czyli po 2 na biegun, i powiem że dobrze to się łączy z focusami

posiadam też resona ic na bulletach nie drogi a też sympatyczna gumka od majtek :)

i tu masz fajną sieciówkę za połowę ceny,, też taką mam

http://www.hifi.pl/gielda/innekable/98513.php

kosmito, opuść ciało naszego klubowego kolegi miksona, pliiiiiz ! ;)

(Żadna tajemnica, sprzedaż M2 przez tego gościa poruszaliśmu kilkukrotnie, między innymi Ty, miksonie)

okey już :) jak to samo to sorki nie sprawdzałem :)

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

Dzień dobry,

Niebawem będę miał Roksana u siebie. Czy zostanę też tym wątku "rozszarpany" za niby nachalną promocję marki, tak jak to miało miejsce z Heglem? :)))

A może będzie tu można jednak spokojnie i rzeczowo pogadać o zaletach i wadach Roksana?

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Dzień dobry,

Niebawem będę miał Roksana u siebie. Czy zostanę też tym wątku "rozszarpany" za niby nachalną promocję marki, tak jak to miało miejsce z Heglem? :)))

A może będzie tu można jednak spokojnie i rzeczowo pogadać o zaletach i wadach Roksana?

A jakie znaczenie ma to co napiszesz ? Nagminnie kasujesz niewygodne ci posty jak ci pasuje...promujesz bloga gdzie popadnie i mydlisz oczy niezależnośćią....twoje laurki można poczytać do poduszki i nic poza tym...wiarygodność równa zeru.......może napiszesz dlaczego nie podobał ci się rDac...a może tak się obawiasz dystrybutora, że stać cię jedynie na pienia zachwytu...jak najbardziej możesz rzeczowo opisać dlaczego tak zawiódł cię Arcam.....będzie to byc moze twoja pierwsza rzeczowa recenzja....

Violet - pilnujemy tu kultury i rzeczowej dyskusji;-))) szczególnie o zaletach roksana, bo wad nie ma ;-)))

chociaż zdarza nam się też trochę pożartować.

Witamy! jaki roksan? na dłużej zawita, czy tylko na testy?

A jakie znaczenie ma to co napiszesz ? Nagminnie kasujesz niewygodne ci posty jak ci pasuje...promujesz bloga gdzie popadnie i mydlisz oczy niezależnośćią....twoje laurki można poczytać do poduszki i nic poza tym...wiarygodność równa zeru.......może napiszesz dlaczego nie podobał ci się rDac...a może tak się obawiasz dystrybutora, że stać cię jedynie na pienia zachwytu...jak najbardziej możesz rzeczowo opisać dlaczego tak zawiódł cię Arcam.....będzie to byc moze twoja pierwsza rzeczowa recenzja....

Audio73 proszę o pisanie w sprawie arcama w stosownym wątku... masz coś do napisania o roksanie pisz, a jak nie, to przenieś się gdzie indziej

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

Oczywiście!

Będę pisał tu tylko o samych zaletach Roksana. Przecież on nie ma wad! ;)

Albo ma tylko takie wady, o których nie ma co pisać, bo są nieistotne :)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Tu piszemy o zaletach i wadach, bo sprzętów idealnych nie ma.

Czekamy Violet na opinie kolejnego użytkownika (tym bardziej z tego co pamiętam starego roksanowca) i jednocześnie zapraszamy do wymiany poglądów.

Pozdrawiam

OT do audio73,

Skoro tu zaglądasz to w jakimś mniejszym lub większym stopniu chciałbyś napisać/poczytać o Roksanie.

Piszesz coś o rDacu Arcama - jak chcesz usłyszeć jak zagrał z Caspianem to napisałem kilka słów w wątku o rDacu.

Pozdrawiam

----------------------------------------------------

Dzień dobry,

Dzień Dobry

Po prostu opisz Caspiana szczerze, bez lukru, nie ukrywając wad, które zauważysz (usłyszysz).

Dotychczasowy dystrybutor Roksana nie ukrywał rabatów dla klientów poprzez oficjalną zmowę cenową, jak to czynią inni pazerni dystrybutorzy.

I gwarantuję Ci, że nie tylko możesz liczyć na upust sprzedawcy, ale także, że nie będziesz musiał pisać tego, co sobie zażyczą.

No chyba, że Polpak przyjmie strategię a'la Moje Audio. Jednak miejmy nadzieję, że będzie uczciwie.

Zatem do dzieła i buduj zaufanie forumowiczów zamiast iść w ślady naczelnego bajarza Audiostereo - miszcza Fr@ntza.

pozdrawiam

Dzień dobry,

A można wiedzieć co to będzie?

Amp, Cd, a może cały zestaw?

Ciekaw jestem porównania z Heglem (H100, H200)

autor...audiozakupy:)

violet czy to bedzie ten ROKSAN PLATINUM ST 1308

Edytowane przez Wojtek76

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

nooo audiozakupy

tylko dlaczego autor 'zjechal' w prownaniu z caspianem naima xs i supernaita?

przeciez tez handluje nim?;]

do konfrontacji dodam od siebie MF m6i i NAD c375

mialem jakis czas te integry pod te same kolumny dyn f140/f220II i nie mialy szans z caspianem

powtorzyc?;d

autor...audiozakupy:)

...

... który przy Moje Audio i "uczciwych" recenzentach współpracujących z nim jest królem obiektywizmu, bo, jak pisał FIRMA," 'zjechal' w prownaniu z caspianem naima xs i supernaita", które też ma w sowjej ofercie.

Wojtku, nie ośmieszaj się już bardziej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.