Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz + cd do JBL E100

og0r

Rekomendowane odpowiedzi

szukam jakiegoś taniego wzmacniacza i cd (tak do 1000zl, może trochę więcej)

odsłuch raczej odpada z racji tego ze celuję w używany sprzęt, z zestawów nowych jakie miałem okazję posłuchać to tylko Denon AE500 z cd tej firmy i jak na moje potrzeby zapewne by wystarczyło (grało z kolumnami Dali) ale może coś używanego będzie lepszym wyborem

pierwsze pytanie to czy warto zostawiać jbl e100, może sprzedać i kupić coś bardziej "stereo" niż te typowo kinowe kolumny (w kinie domowym jakie miałem jeszcze do niedawna grały naprawdę dobrze (amplituner hk435), ale słuchanie muzyki na tym sprzęcie... wolałem pianocraft z sypialni przynieść)

z racji obecnej wielkości mieszkania (kawalerka, pokój 20m) kino domowe odpadło, i tak mało oglądam, stereo wystarczy

byłbym wdzięczny za jakieś rady, nie mam dużych wymagań

preferuję ostrzejsze granie, metal będzie głównym gatunkiem ale ostatnio dużo spokojniejsza muzyka towarzyszy mi wieczorami

https://www.audiostereo.pl/topic/45020-wzmacniacz-cd-do-jbl-e100/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.