Skocz do zawartości
IGNORED

Elberoth zaprasza na ślepy test

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Elberoth gorąco zaprasza na ślepy test do siebie :))

Niniejszym ceduję to zaproszenie na jakiegoś wiarygodnego audiosceptyka (-ów) z forum.

Jako, że nie mam czasu na wyjazdy w Warszawy, to może znajdą się chętni z Warszawy (albo chętni na dojazd) na uczestnictwo w ślepym teście ?

Ja mogę zapewnić wsparcie moralne i metodologię :))

Gość ata77

(Konto usunięte)

Jaka szkoda, że mieszkam na pomorzu bo z checia bym skorzystal z zaproszenia.

Nie da sie ukryc, że tu cytat "albo odwrotnie" ubarwi odsłych.

Mozna powiedziec pierwszy organoleptyczny odsłuch w Polsce.

Zazdroszcze.

A czego ma dotyczyć ślepy test ?

A swoją drogą to niezły cwaniaczek z XYZ , jak w teście nie uda się usłyszeć różnic to XYZ powie "a nie mówiłem" , a w przypadku gdy różnice będą słyszalne to XYZ powie "bo procedura była źle przeprowadzona". Rzeczywiście to się nazywa " sp.....ć z placu boju".

TUX

Gość

(Konto usunięte)

Milimetr, 5 Wrz 2008, 11:36

>---> XYZPawel

>

>to się nazywa spier...lić z placu boju.

Nie bądź śmieszny, nie mam czasu na to, żeby jechać do W-wy, żeby mi i sobie Elb udowodnił, że nie słyszy kabli. Aż tak bardzo poświęcać mi się nie chcę.

A innych też zapraszał, ale nieśmiało, więc mu trochę pomogłem.

....coś takiego (????)

A masz tyle czasu na Gadanie ...o niczym..

XYZ... / zachowujesz sie jak małolat, brak Ci cywilnej odwagi dorosłego osobnika -

potrafisz jednak przekręcać i grać "niemca" - przy okazji udając

poszkodowanego w wypadku /

....a była jedyna okazja wyprostować Ci kręgosłup muzyczny u Elberotha , tak jak ktoś kto nosi spodnie i potrafi je obronić - podobnie jak amatorzy bokserzy,

dla męskiej zasady "danego słowa" a nie ...

TY NIGDY nie pojedziesz do Elberotha i każdego kto Ci coś takiego zaproponuje. Do tego musisz być człowiekiem a nie Kowalskim. Brak Ci smaku do tych zjawisk.

Marnujesz swój czas i innych .

pozdrawiam ;)

XYZPawel pisze : > Ja mogę zapewnić wsparcie moralne i metodologię

XYZPawel to gość który ocenia jakość sprzetu na podstawie THD , jeżeli jego wiedza na temat ślepych testów jest tak samo płytka to raczej nie należy korzystac z jego wsparcia w zakresie metodologii prowadzenia testów.

TUX

"Jako, że nie mam czasu na wyjazdy w Warszawy, to może znajdą się chętni z Warszawy (albo chętni na dojazd) na uczestnictwo w ślepym teście ?"

XYZPaweł funduje koszty przejazdu w obie strony (dodatkowe jeśli zaproszony sie zagubi), jadła i każdego rodzaju napitków z herbatą włącznie.

...Kupą mości Panowie kupą...

"Jako, że nie mam czasu na wyjazdy..." bo kręcę się w kółko własnej osi zjadajac własny ogon...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Obawiam sie że sprawy zaszły tochę dalej ,

NIE przejdzie żadne zastępstwo(!), a problemy techniczne są do pokonania - nawet z wózkiem inwalidzkim transport jest do załatwienia na miejsce i z powrotem! To kwestia sponsorów i dobrej woli- szukaj raczej takich osobników.

Pawle nie uciekaj do tylnych drzwi! Za duzo sobie pozwoliłeś.....nawet nikt nie wie czy rozmawiałeś z Elberothem.

Sądząc po Twoich reakcjach , liczysz na "ulotnienie" od wizerunku spodni....

Gość

(Konto usunięte)

divaldi, 5 Wrz 2008, 16:16

>Obawiam sie że sprawy zaszły tochę dalej ,

> NIE przejdzie żadne zastępstwo(!), a problemy techniczne są do pokonania - nawet z wózkiem

>inwalidzkim transport jest do załatwienia na miejsce i z powrotem! To kwestia sponsorów i dobrej

>woli- szukaj raczej takich osobników.

Nie ma sprawy, możesz przywieźć Elberotha do mnie :))) Jakoś zniosę jego obecność w moim domu.

Gość

(Konto usunięte)

Widzę chłopaki, że znaleźliście sobie temat zastępczy: Jak przykry brak argumentów we własnej sprawie ? Rzucić się na mnie bo nie mam ochoty jeździć do W-wy żeby coś udowodnić jednemu gościowi ?!? Czy wy się dobrze czujecie ?

Wam się nawet nie chce przeczytać tych tekstów, które podałem... o zrobieniu dla siebie ślepego testu to oczywiście mowy nie ma.

A Elberoth żalił się kiedyś, że nikt do niego PM nie puścił w sprawie testu u niego, to mu pomogłem, jak tak bardzo chce coś udowodnić.

Jak już kiedyś pisałem należę do ateistów audio, czyli jak nie usłyszę to nie uwierzę i muszę przyznać że takie ślepe testy to bardzo dobry pomysł. Wg. mnie to chyba jedyny sposób aby móc rzeczywiście potwierdzić lub obalić mity na temat audio. Bardzo chętnie wziąłbym udział w takim przedsięwzięciu, ze względu na odległości jest to raczej nie możliwe. Ale z niecierpliwością czekam na wrażenia osób które skorzystają.

Osobiście zakładam iż na porządnym sprzęcie różnice będą wyraźne, na sprzęcie budżetowym lepiej inwestować w głośniki.

Gość

(Konto usunięte)

byca, 5 Wrz 2008, 21:12

>ty się człowieku nie wykręcaj sianem,trzeba było przyjąc zakład a nie wypisywać ciągle głupoty o

>ślepych testach,jesli w to wierzysz czemu nie chciałeś przyjąc od Elba zaproszenia...ja ci odpowiem

>bo tacy ludzie jak ty to obsrajdaki.

Powiem Ci, chociaż wiem, że do Ciebie to nie trafi, bo do Ciebie nic nie trafia :))

To nie jest mój problem udowodnić, że słyszycie niemożliwe. To jest wasz problem, twierdzicie, że słyszycie, to to udowodnijcie, w jaki sposób to jest WASZ problem nie mój.

Gdybym twierdził, że potrafię przebiec 100m w 7 sekund, to pewno kazalibyście MI to udowodnić, no nie ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.