Skocz do zawartości
IGNORED

VoiceKraft zaprasza na głuchy odsłuch.

VoiceKraft

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na głuchy odsłuch kolumn cat beng 440w i kolumn voice kraft 440w po tuningu w moim wykonaniu, podłaczone to będzie do miniwieży philips fw830c. Jesli ktoś chce możeprzynieść swoje paczki.

W poprzednim twoim wątku napisałeś, że masz takie znajomości, że nawet nie wiemy.

Czymże myśmy się zasłużyli, że postanowiłeś wypisywać takie głupkowate wątki, a nie jesteś więc światową gwiazdą lub vipem albo znanym milionerem ?

Padam do nóg... (lol)

A gdzie i kiedy?

Jeśli w Poznaniu, to chętnie przyniosę radiobudzik Thomsona.

Jeśli ten mały kaliber wypali, następnym razem mogę pojawić się z odtwarzaczem cd Sony CDP-270 i wzmacniaczem, również Sony, F411R.

Acha a ja mogę przynieść Boomboxa, też Philips . Będzie do kompletu i może nawet lepszy od twojego grajka, bo ma regulowany system przestrzennego dźwięku !

Będziemy zachwycać się brzmieniem twoich pełnopasmowych kolumn, słuchając stacji radiowych na falach długich. :)

żółwik, 5 Wrz 2008, 17:14

>W poprzednim twoim wątku napisałeś, że masz takie znajomości, że nawet nie wiemy.

>

>Czymże myśmy się zasłużyli, że postanowiłeś wypisywać takie głupkowate wątki, a nie jesteś więc

>światową gwiazdą lub vipem albo znanym milionerem ?

>

a mówia ci cos nazwiska T-S?

no to nie ich znam

żółwik, 5 Wrz 2008, 17:24

>Acha a ja mogę przynieść Boomboxa, też Philips . Będzie do kompletu i może nawet lepszy od twojego

>grajka, bo ma regulowany system przestrzennego dźwięku !

>Będziemy zachwycać się brzmieniem twoich pełnopasmowych kolumn, słuchając stacji radiowych na falach

>długich. :)

niestety korzystając z audycji na falach długich nie docenomy zalet pizoelektrycznego , tubowego głośnika wyskotonowego...

VK połamie ci ręce podaj adres, żebyś takich głupot nie pisał, człowieku krzywdzili cie w dzieciństwie? jesteś sierotą?? czy możne uchodźcem z rumuni jesteś jak wrzód na dupie nic więcej

Spekulacje wartościujące trzeba potwierdzić na polu bezpośredniej walki w podobnych okolicznościach przyrody. Wcale nie twierdzę, że wymieniony przeze mnie na ten przykład wzmacniacz jest szczególnie dobry. Mnie w żaden sposób nie zachwyca, w dodatku jeden kanał gra ciszej, a czasami w ogóle. Daje więc Tobie nieformalne fory, albowiem taki jednokanałowy bandyta może okazać się do przejścia przez Twój, budzący moją ciekawość świata dźwięków, muzyczny czołg, nieśmiało wyłaniający się z oparów powierzchownie absurdalnych zapowiedzi.

Mogę przywieść komputerowe głośniki za 50zł tuningowane przeze mnie. Porównywałem z Eposami m22 i nie mają te ostanie startu. Twoje Voice z pewnością zagrają gorzej. Najlepsze jest to że używam w nich tylko głośnika wysokotonowego. Niskośredniotonowy jest nie potrzebny bo basu jest aż nadto :)))

Tak, będzie zwłaszcza na falach długich. Bo tam wysokich jest mnjej.

Ale cóż, jeśli mamy podejść bez żadnych kompromisów (no prawie) to musimy wykorzystać takie referencyjne źródło.

Zapowidada się szczyt Hi-Endu...

>VoiceKraft zaprasza na głuchy odsłuch.

W twoim przypadku na pewno będzie on głuchy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dr Uszol

To nie było zbyt smaczne, nie zachowujmy się jak dzieci.

To że ktoś wstawia posty dla jaj nie oznacza że należy zniżać się do jego poziomu.

Nie szykanujmy nikogo - lepiej ignorujmy aż się znudzi.

Pozdrawiam

Nie wiem czy VoiceKraft zasłużył sobie na takie cięgi, bo dość pobieżnie przeglądam to forum. Ale jeśli się czymś naraził lepsze jest ignorowanie jak napisał Hubolsky ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.