Skocz do zawartości
IGNORED

VoiceKraft zaprasza na głuchy odsłuch.

VoiceKraft

Rekomendowane odpowiedzi

W poprzednim twoim wątku napisałeś, że masz takie znajomości, że nawet nie wiemy.

Czymże myśmy się zasłużyli, że postanowiłeś wypisywać takie głupkowate wątki, a nie jesteś więc światową gwiazdą lub vipem albo znanym milionerem ?

Padam do nóg... (lol)

Acha a ja mogę przynieść Boomboxa, też Philips . Będzie do kompletu i może nawet lepszy od twojego grajka, bo ma regulowany system przestrzennego dźwięku !

Będziemy zachwycać się brzmieniem twoich pełnopasmowych kolumn, słuchając stacji radiowych na falach długich. :)

żółwik, 5 Wrz 2008, 17:14

>W poprzednim twoim wątku napisałeś, że masz takie znajomości, że nawet nie wiemy.

>

>Czymże myśmy się zasłużyli, że postanowiłeś wypisywać takie głupkowate wątki, a nie jesteś więc

>światową gwiazdą lub vipem albo znanym milionerem ?

>

a mówia ci cos nazwiska T-S?

no to nie ich znam

żółwik, 5 Wrz 2008, 17:24

>Acha a ja mogę przynieść Boomboxa, też Philips . Będzie do kompletu i może nawet lepszy od twojego

>grajka, bo ma regulowany system przestrzennego dźwięku !

>Będziemy zachwycać się brzmieniem twoich pełnopasmowych kolumn, słuchając stacji radiowych na falach

>długich. :)

niestety korzystając z audycji na falach długich nie docenomy zalet pizoelektrycznego , tubowego głośnika wyskotonowego...

Spekulacje wartościujące trzeba potwierdzić na polu bezpośredniej walki w podobnych okolicznościach przyrody. Wcale nie twierdzę, że wymieniony przeze mnie na ten przykład wzmacniacz jest szczególnie dobry. Mnie w żaden sposób nie zachwyca, w dodatku jeden kanał gra ciszej, a czasami w ogóle. Daje więc Tobie nieformalne fory, albowiem taki jednokanałowy bandyta może okazać się do przejścia przez Twój, budzący moją ciekawość świata dźwięków, muzyczny czołg, nieśmiało wyłaniający się z oparów powierzchownie absurdalnych zapowiedzi.

Mogę przywieść komputerowe głośniki za 50zł tuningowane przeze mnie. Porównywałem z Eposami m22 i nie mają te ostanie startu. Twoje Voice z pewnością zagrają gorzej. Najlepsze jest to że używam w nich tylko głośnika wysokotonowego. Niskośredniotonowy jest nie potrzebny bo basu jest aż nadto :)))

>VoiceKraft zaprasza na głuchy odsłuch.

W twoim przypadku na pewno będzie on głuchy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.