Skocz do zawartości
IGNORED

Allegro - użytkownik Amo2 - ktoś kupował

Azorsky

Rekomendowane odpowiedzi

Ten allegrowicz kupuje sprzęt za granicą po atrakcyjnych cenach i sprzedaje je w Polsce tak na oko po cenach takich jak na ebay. Uważam że nie ma powodów do obaw, ja np mam zaufanie do ludzi na allegro,choć się raz naciąłem ,ale na szczęście nie za mocno. Facet nie ma za dużo negatywów,widziałem więcej...

Kontaktowałwem się z gościem o nicku amo2, prawdopodobnie wezmę od niego koń.. moc.. Rotela RB-1050

i RCD-1072

.

Na maila ciężko uchwytny, lepiej dzwonioć, bo koleś jest często w trasie (za granicą)

Ceny podaje w euro (te poza allegro) no i gwarancja na zakupiony klocek jest.

Ja zaryzykuje. Dosłownie na dniach brałem, Rotela RA-1062, gościa z allegro, wzmak sciągnięty z Frncji i wszystko śmiga ze chej, właśnie go wygrzewam.

Pozdro...

" Forever Death Metal "

Produkty na pewno sa prawdziwe, a co do cen to trzeba miec dobre uklady no i oczywiscie byc stalym klientem.Samodzielna wyprawa chocby do Berlina nie jest zbyt oplacalna,choc i tak moze byc taniej niz u nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.