Skocz do zawartości
IGNORED

interkonekt do 570ES

Milus1989

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłem od forumowicza ten właśnie wzmacniacz :) Czytałem że klotz la range jest bardzo zły do tego wzmaka :) zatem pytam was jaki jest dobry?

Tylko tak do 300zł żebym za dużo nie stracił jak nie będzie lepiej :) fajnie by było żeby blachy były metalowe bo w nim raczej nie są i stopa żeby brzmiała jak stopa bo raczej tak nie brzmi :)

Mój pomysł to Audionova Galatea mk3 co wy na to? i jakie są wasze pomysły, reszta sprzętu to Yamaha CDX-900, kable głośn. klotz twinax 2,5mm kolumny to Wharfedale modus seven które grają jasno. Możecie sobie myśleć co chcecie ale unitra ws-432 w tym zestawieniu w wielu rzeczach wygrywa ale to może być wina tego kabla także proszę was o pomoc w wyborze.

https://www.audiostereo.pl/topic/45678-interkonekt-do-570es/

Raczej nie , a jesli znajdziesz to nie bedzie lapszy lecz inny wiekszej sumy pieneidzy nie ma sensu wydawc bowiem i tak nie uslyszysz roznicy.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ja mialem wczesniej Klotz'a. Teraz mam Audionova Phobos MK2. Nie ma on az takiego wielkiego basu, co jest raczej plusem, lecz wiele lepsza srednice i wysokie. Roznica w brzmieniu jest ogromna. Ja za swoj zaplacilem ok 200zl.

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.