Skocz do zawartości
IGNORED

Projekt ustawy o kastracji

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

..., a później i przeciwników, aby im też coś głupiego do głowy nie przychodziło, i wogóle to wykastrować wszystkich i wszystko aby nagle zaczęło sie dobrze dziać, chociaż dziać też wypadało by wykastrować ...

marko3T

20 Wrz 2008, 08:52

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1024 / 2781 / 0 Tomuś , to nie jest temat po to żebyś sie wyżalał. Przegraliscie czas sie z tym pogodzić.

Kastrować pedofilii ...mechanicznie i bezwzględu na orientacje polityczne, kastrowac

mylisz sie piekny kawalerze,,,,,bo jak wielokrotnie pisalem,nie jestem zwolennikiem ,zadnej z partii,

po prostu,za PISu zylo sie najlepiej,i rokowalo najlepsze perspektywy,

skonczylo sie to w wyniku uknutej przez POstkomne,nagonce medialnej na PIS.

to wszystko,

aha PIS to jedyna partia,ktora sama zlozyla wladze!!!!!!

dlaczego bezmyślnie karmicie trolla?

nie piszcie w wątkach zakładanych przez trola!

administrator powinien usuwać wątki trolla - przecież to jobacz czy jebacz pod kolejnym nickiem.

Ale administracja ma to w dupie, jak napisałem że rżnie głupa to mnie zbanowali zamiast trolla jobacza czy jazzzza

Gość

(Konto usunięte)

anastazy, 20 Wrz 2008, 09:27

>dlaczego bezmyślnie karmicie trolla?

>nie piszcie w wątkach zakładanych przez trola!

>administrator powinien usuwać wątki trolla - przecież to jobacz czy jebacz pod kolejnym nickiem.

>Ale administracja ma to w dupie, jak napisałem że rżnie głupa to mnie zbanowali zamiast trolla

>jobacza czy jazzzza

ch*j ci w dupe

• Redaktorzy

Kastracja polityków powinna spowodować spadek poziomu testosteronu w sejmie, a co za tym idzie zmniejszenie liczby wygłupów, będących pochodną nadmiaru włosów na piersiach w stosunku do pozostałych parametrów panów polityków. Jakkolwiek kastracja jest zabroniona przez prawo tak samo, jak np. przecięcie jajowodów (należy ją kwalifikować jako trwałe okalecznenie, czego zabrania k.k.), to w przypadku polityków byłbym skłonny optować za obejściem tych przepisów.

Jeżeli ktoś krzywdzi seksualnie dziecko powinien natychmiast tracić wszelką prawną ochronę ( w tym konstytucji ). Bo i niby z jakiej racji prawo ma chronić pedofila ? Przecież to już nie człowiek, a i nawet na nazwanie zwierzęciem nie zasługuje. Nie powinni się bawić w półśrodki jak kastracja chemiczna tylko ucinać co trzeba i jeszcze nieusuwalny tatuaż na twarzy że pedofil.

Oczywiście wszystko musi być poprzedzone rzetelnym śledztwem, badaniami itd, by wątpliwości nie było. Nie może też być opcji by ktoś kto przespał się z 15-latką podającą się za 18 był nazywany pedofilem. Ale za krzywdzenie seksualne małych dzieci bez żadnych skrupułów kastrować i to tępym nożem.

Numerek skończ ze swoją "bezpartyjnością" bo jak Twoje wpisy czytam to zaczynam być za przymusową eutanazją ( przynajmniej w Twoim przypadku )

• Redaktorzy

"Jeżeli ktoś krzywdzi seksualnie dziecko powinien natychmiast tracić wszelką prawną ochronę ( w tym konstytucji )."

...

Błąd. Nie ma sytuacji, w której konstytucja przestaje działać, od tego jest Ustawą Zasadniczą. Konstytucja nie chroni tego czy owego, tylko buduje i chroni fundament państwa. Jeśli "konstytucja przestaje chronić", to znaczy że państwo polskie przestaje istnieć. Nie piszmy demagogicznie, ze ukaranie zbrodniarza bez anulowania konstytucji nie jest możliwe. Jest. Zaś jeśli nam się spieszy, to zawsze jest opcja zastrzelenia gościa na ulicy. Wtedy sami ponosimy konsekwencje własnych świadomych decyzji, bez mieszania do tego konstytucji.

adik, 20 Wrz 2008, 16:04

>Skibus

>Może sam byś chętnie zgładził tych nieludzi? Dałbyś radę pozbawić kogoś życia?

Nie wiem, nie próbowałem.

Jak nie chcesz zabijać to są metody by sobie łapek nie brudzić. Wystarczy ogrodzić teren i wrzucać tam tych wykolejeńców i się nimi więcej nie przejmować. Długo nie pożyją. Jakieś warunki socjalne ( budynki, ogrzewanie, opieka medyczna ) ? A po co, krzywdząc seksualnie dziecko, sami z tego zrezygnowali. Stawek z wodą + odpadki i starczy. Sami wyzdychają. Zaraz ktoś powie, że to przypomina obozy koncentracyjne. Jest jedna zasadnicza różnica. W obozach koncentracyjnych mordowano ludzi.

Nie sądzicie, że Donek stracił sympatię prawie połowy populacji?

Czy termin "kastracja" nie budzi u was zgrzytu zębów? (Abstrahując zupełnie od "targetu" - bo ostatnio nawet gdy się robi zdjęcie w plenerze i jakiś gnojek się napatoczy w kadr można zostać klientem "kata")

>Termin "kastracja" jest kretyński, właściwym terminem jest "sterylizacja".

Tan czy tamten kojarzy się z "odrąbaniem ręki" czy innego członka użytego do popełnienia przestępstwa. Mam jakiś wewnętrzny wzdryg.

ps.

Niekarany. Przestępcą nie jestem i nie zamierzam być.

Gość

(Konto usunięte)

Są różne sytuacje różne przypadki , ja nie bronie pedofili ale zdarzja sie falszywe oskarzenia i inne takie rzeczy , matki podczas rozwodu wmawiaja dzieciom to zeby zyskac karty przetargowe itd rozumiesz co mam na mysli , ja uwazam ze gwalt na dzieku potwierdozny w 100% powinien byc karany bardzo surowo... z tym ze 15 latka ktora wyraza zgode na takie cos to juz nie jest dziecko i nie jest to gwalt a np w takich stanach jest

>Redaktor, 20 Wrz 2008, 12:57

>Błąd. Nie ma sytuacji, w której konstytucja przestaje działać, od tego jest Ustawą Zasadniczą.

>Konstytucja nie chroni tego czy owego, tylko buduje i chroni fundament państwa. Jeśli "konstytucja

>przestaje chronić", to znaczy że państwo polskie przestaje istnieć.

Wzbierająca fala demagogii zalewa nas wszystkich. Myślę, że to jest realny problem, a nie pierdoły typu lustracja. Powoduje to nie tylko odmóżdżenie i uniformizację, ale też nagonkę na ludzi mających odwagę przeciwstawić się pałkarskiemu populizmowi w stylu prawicowych brukowców.

Jestem Europejczykiem.

Skibus, 20 Wrz 2008, 12:34

Bo i niby z jakiej racji prawo ma chronić pedofila ? Przecież to już nie człowiek, a

>i nawet na nazwanie zwierzęciem nie zasługuje.

Święta prawda.Prawo ludzkie dotyczy ludzi a nie tu i ówdzie pełzających pasożytów i kreatur jakimi są m.in. pedofile.

Jaro_747

21 Wrz 2008, 01:24

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1129 / 1574 / 0 >tomek7776, 20 Wrz 2008, 09:20

>bo jak wielokrotnie pisalem,nie jestem zwolennikiem ,zadnej z partii (...)

Dobrze, że to napisałeś, bo nikt by się nigdy nie zorientował :-). Tak trzymać!!!

dzieki temu,jasno i logicznie oceniam fakty,nie poddajac sie wplywowi popapranych kretynow,z ich debilnym elektoratem wyksztalciuchow-wyjebancow.

gdzie te cuda?co wam obiecano?jest spokoj?jest!!!w spokoju kreca sie lody!!!tak jak 10 lat temu!!!

jestescie wydymanymi leszczami!!!

• Redaktorzy

"dzieki temu,jasno i logicznie oceniam fakty,nie poddajac sie wplywowi popapranych kretynow,z ich debilnym elektoratem wyksztalciuchow-wyjebancow. gdzie te cuda?co wam obiecano?jest spokoj?jest!!!w spokoju kreca sie lody!!!tak jak 10 lat temu!!!"

Czy to ma jakiś szczególny, głęboki związek z tematem wątku, który ja może przeoczyłem?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.