Skocz do zawartości
IGNORED

Mały budżet - większe oczekiwania

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

witam po raz kolejny ! posiadam sprzęt taki jak w moim opisie. właściwie wszystko to gra na dobrym poziomie, jestem zadowolony. jednak jak wielu z nas, chciałbym zrobić tzw krok do przodu. niestety jak to często bywa ograniczeniem jest budżet. a ten to właściwie przysłowiowe "parę stówek". tak więc liczę na wasze sugestie co należałoby wymienić (i na co)aby poczuć różnicę na plus. chciałbym aby ten "plus" był na tyle istotny aby cała zabawa miała sens. pytanie więc ... doradzicie ? :)

ps: dodam, iz już miałem od znajomych parę ciekawych sugestii które oczywiście biorę pod uwagę, ale pomyślałem że im wiecej uwag tym lepiej. każda rada jest na wagę złota !

Kilka stowek tzn 3 czy 10 niezbyt precyzyjne?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

jeżeli brzmienie pionka + ae Ci odpowiada to mając niewielki budżet poszukałbym jakiegoś chińskiego dac'a (np. zhaolu) a reszte na razie zostawił i poczekał na lepsze czasy $$$ ;-)

pozdrawiam,

kvist.

IGNAC

Masz przyzwoity budżetowy system. Moim zdaniem jest sens zmiany klocków na co najmniej dwukrotnie droższe. W więszości przypadków dołożenie kilku stówek niewiele pomoże. Będzie inyczej, czy lepiej? No chyba ża chcesz po prostu "inaczej", bo system Ci się osłuchał.

Żeby zrobić krk do przodu to raczej kilka tysięcy a nie kilka stówek.

Pozdrawiam Stempur

IGNAC

>Masz przyzwoity budżetowy system. Moim zdaniem jest sens zmiany klocków na co najmniej dwukrotnie

>droższe. W więszości przypadków dołożenie kilku stówek niewiele pomoże. Będzie inyczej, czy lepiej?

>No chyba ża chcesz po prostu "inaczej", bo system Ci się osłuchał.

>Żeby zrobić krk do przodu to raczej kilka tysięcy a nie kilka stówek.

>Pozdrawiam Stempur

niestety masz chyba (albo i napewno) rację. już paru zaprzyjaźnionych osób z grona audiostereo mi to mówiło, ale liczyłem na jakiś cud chyba :) dobra, pozdrawiam Panowie i Panie i zbieram kase ! :)

kvist, 25 Wrz 2008, 16:26

>jeżeli brzmienie pionka + ae Ci odpowiada to mając niewielki budżet poszukałbym jakiegoś chińskiego

>dac'a (np. zhaolu) a reszte na razie zostawił i poczekał na lepsze czasy $$$ ;-)

>

>pozdrawiam,

>kvist.

tak przy okazji, co bys sugerował zamiast Pionka ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.