Skocz do zawartości
IGNORED

EISA -> JBL LS 80 co o nich sądzicie?

GT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :) Co myślicie o modelu JBL-a LS 80? To chyba ostatnie forum audio w Europie, na którym nikt nie poruszył ich tematu szerzej (wiadomo, bo JBL ;-) he, he). Jestem ciekaw waszych opini o tym produkcie, któremu przyznano nagrodę EISA. Czy słusznie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12545-100004666 1222541811_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

co nie świadczy że to są złe głośniki. Myślę że będą na AS 2008 to się zweryfikuję.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• 1 miesiąc później...

Powiem tak, Jbl to jest firma Estradowa i rynek home audio to taki ich mały żart.... Głosniki wygladają kosmicznie. wykonane super ale lepiej z typowymi prawdziwymi kolumnami stereo za te same pieniądze nie porównywac . Jest naprawde dobrze jak sie lubi taka prezentacje dżwieku. duzo mocno ostro i z rozmachem. ja nie moglem z nich basu rodem z estrady ni jak wycisnac. bawilem sie i mniejszym i wiekszym kolegą. jak podlaczysz prawdziwy wzmacniacz np gryphona to nie odkrecaj, skoncza sie szybciej niz wyglądają, zestawienie z koleii z arcamem bylo tak suche ze szkoda czasu na opisy. i tu zaskoczenie stary leciwy bow zz one napedzil je a i owszem. mile mnie to zaskoczyło ale charakter pozostał drapiezny i zadziorny. trzeba miec w kolekcji wylacznie ac/dc i metallice lub pochodne zeby je pokochac. tyle. z ta eisa to nie wiem produkt jest dobry wykonanie swietne cena nie moja w tym glowa... rasowy jbl dla milosnikow jbl... tyle

>Powiem tak, Jbl to jest firma Estradowa

hmmmm , moze nie tyle etradowa co firma lubujaca sie w sprzecie dyskotekowym - tutaj jest liderem bezdyskusyjnie - w sumie to chyba jedno z drugim sie łaczy

sprzet domowy to po czesci takie male odzwierciedlenie wlasnie takiego brzmienia jesli chodzi o stereo - tyle ze ciutke podrasowane do warunkow domowych

dokladnie tak jak napisales :

>... rasowy jbl dla milosnikow jbl...

takie brzmienie trzeba lubiec , jbl ma swoj charakter - jedni go za to uwielbiaja inni wrecz przeciwnie - ale z drugiej strony gdyby kazdy produkowal na jedno kopyto to nie bylo by w czym wybierac

dobra strona JBLa jest kino domowe jak i car audio - jednak w kazdym ,,gatunku,, czuc mniej lub wiecej korzenie firmy

• 11 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.