Skocz do zawartości
IGNORED

Ruszcie dupę idzcie na spacer

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

jw. Koledzy przejdżcie się teraz na 40 minutowy spacer (jest pogoda) przed wyjściem włączcie sprzet żeby się grzał.Po powrocie do domu zaparzczie sobie senche,perłę cesarską... lub kawę kenijską wrzuccie ukochaną płytkę i zobatrzycie jak Wam piknie zagra :)

Uczestnicy "eksperymentu" proszeni o opis tych wrażeń-warto było ?

Wełniany

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

https://www.audiostereo.pl/topic/45920-ruszcie-dup%C4%99-idzcie-na-spacer/

ja juz byłem na spacerze od 11.Jest pieknie zwłaszcza w parkach lisciastych, nadal kwitną kwiaty i drzewa!.Niestety sa juz kwiaty zimowita :(

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

michciusek, 28 Wrz 2008, 16:27

>Ja ostatnio słucham muzyki przy kompletnie zgaszonym świetle. Sprzęt gra dużo lepiej bo człowiek

>koncentruje się tylko na muzyce.

To jest oczywista oczywistość :P

michciusek,:

>EEEE co do Lidzii to ona jest tylko zwykłą dziewczyną, ja np lubię takie niezwykłe (i dobrze

>wykształcone) :)

Ty chyba nie znasz i nie widziałeś Litki - ona jest nawet bardzo dobrze ukształcona tu i tam.

No cóż ja z 12km póżniej obiad i mimo senchy godzinna drzemka przy muzyce ale terazto dopieromogę słuchaći słuchać czuję się jak młody bóg na laserku David Gimour On An Island

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Cenię to forum za jego niepowtarzalny klimat i wiedzę jaką można tu zdobyć. Ostatnio zauważyłem drastyczny spadek ogólnego poziomu forum, przez ludzi takich jak właśnie lidka, VoiceKraft, Antoni Marian Jobacz i wszystkie inne klony. Co jest najsmutniejsze, te osoby często wciągają w rozmowę szanowanych przeze mnie forumowiczów, a następnie pokonują ich swoją "inteligencją". Apel do wszystkich forumowiczów audiostereo - nie pozwólmy aby nasze forum zeszło na psy.

drzejk0b, 29 Wrz 2008, 09:12

>Cenię to forum za jego niepowtarzalny klimat i wiedzę jaką można tu zdobyć. Ostatnio zauważyłem

>drastyczny spadek ogólnego poziomu forum, przez ludzi takich jak właśnie lidka, VoiceKraft, Antoni

>Marian Jobacz i wszystkie inne klony. Co jest najsmutniejsze, te osoby często wciągają w rozmowę

>szanowanych przeze mnie forumowiczów, a następnie pokonują ich swoją "inteligencją". Apel do

>wszystkich forumowiczów audiostereo - nie pozwólmy aby nasze forum zeszło na psy.

nie rozumię czemu mie stawiasz obok tego leszcza - i czemu mnie nie lubisz?

zalozylam wontek o Beacie Kozidrak i wielu kolegow wymienia tam swoje otczucia

albo wontek o lutownicak - też misie zdaje ze przydatny bo wielu szuka dobrej niezadrogiej lutownicy tak jak ja o co chodzi dziewcyzna nie morze lutować?

a mnie tu wielu ciongle obraza i co ja mam robić?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.