Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha (AX - 497 + Ns-555/777)

Legionnaire

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatku napisze, ze jestem zielony w dziedzinie audio. Mam zamiar kupic sobie wlasnie ten zestaw i podlaczyc do karty dzwiekowej. Slucham przede wszystkim muzyki elektronicznej (house, progressive, electro). Jesli chodzi o karte dzwiekowa, to mam na oku Asus Xonar D2/PM. Owa karta ma wyjscie S/PDIF i tym wyjsciem chcialbym polaczyc karte dzwiekowa ze wzmacniaczem. Chodzi mi o to, zeby za konwersje dzwieku do postaci anologowej byl odpowiedzialny wzmacniacz (czytalem, ze dzieki temu dzwiek bedzie jeszcze lepszy). Co sadzicie o tym zestawie? Czy te kolumny beda dobre na ten rodzaj muzyki? Czy moze zamiast nowego sprzetu kupowac uzywany? A moze wybrac inna karte dzwiekowa? Pokoj, w ktorym mam komputer ma ok 10m2. I na koniec jeszcze jedna mala rzecz: czym sie roznia kolumny od monitorow i jakie zastosownie maja ow monitory?

https://www.audiostereo.pl/topic/46437-yamaha-ax-497-ns-555777/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.