Skocz do zawartości
IGNORED

Gdyby mężczyxni zachodzili w ciążę ...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Engineer, 19 Lis 2008, 23:18

>Gdyby mężczyxni zachodzili w ciążę aborcja byłaby sakramentem. Aborcja to sprawa tylko i wyłącznie

>wyboru kobiety. Jej ciało jest jej własnością. I to tyle na ten temat!

Pozwól łaskawie że będę kontynuował Twój wywód: Jeśli to tylko kobiety sprawa to wara babom od alimentów za te bachory pozamałżeńskie. Ich dziecko - ich sprawa. Plemniki poza ciałem mężczyzny nie są już jego własnością i za efekty ich działań mężczyzna nie odpowiada. Która baba utrzyma uda razem nie będzie miała problemu. Anarchia rządzi!!!

gondoljerzy

Jak masz problem ze swoimi plemnikami poza Twoim ustrojem to "wypróżniaj się" lasce na brzuch a nie do środka. Można jeszcze "w paszczu".. jak w tym kawale..

;P

Gość

(Konto usunięte)

Po narodzinach płó już nie jest częścią ciałą kobiety i ojcowskie obowiązki są obowiązkami , po prostu mężczyźni nie powinni decydowac o prawie aborcyjnym to sprawa kobiety!

W ciąży też mamy g.. do gadania. Masz to w sobie i koniec. Jedynym sposobem uwolnienia się jest po prostu urodzić. Po porodzie obiązki powinny spoczywać i na matce i na ojcu. I to nie jest tak, że Ci biedni faceci muszą płacić alimenty. Matka też przecież utrzymuje dziecko. Pół na pół. I jak durny facet nie zapłaci jej kasy w terminie to i tak zmuszona jest do utrzymywania dziecka. No bo co.. jeść mu nie da, leków nie kupi?! A jak opieka ją dopadnie to oskarżą ją o zaniedbanie.. a facetowi g.. zrobią. I taka tu sprawiedliwość.

A jeśli to nie jest Twoje dziecko to przecież alimentów płacić na nie musisz.. to co o chodzi?!

Jak uważasz, że bzykasz się z głupią laską, która specjalnie zrobi Cię w ciula i zaciąży to używaj gumek. Proste.

Akurat obecnie każda laska marzy o tym aby zajść w ciążę z pierwszym lepszym gościem z ulicy. Phi.. Wolne żarty..

Głośniki: Jamo - taaakie duże i brązowe

Wzmacniacz: Marantz - szary i gruby

Tam te cyferki.. to może podam Ci jak wrócę do domu.. bo kompletnie się na tym nie znam. O czym napisałam chyba dość dokładnie.

W końcu jestem kobietą. Gdybym się na tym lepiej znała niż TY.. dopiero by było.

A tak... zostaliśmy przy starym podziale świata.

Zainteresowała mnie Twoja twórczość muzyczna.

Nie udzielam się na innych forach bo się na tym nie znam. Mówię o tym otwarcie. I wcale się tego nie wstydzę.

Możemy pogadać o fotografii.. bo na tym się znam.. Reszta to nudne babskie tematy, które nikogo tu nie interesują. To po co pitolic na ich temat.

A przy okazji.. Twój temat.. "Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę" jest tak mocno związany z tematyką tego portalu, że aż w oczy szczypie. Także.. skoro piszesz o pierdołach to pierdoły Ci odpisuję.

"Nawet nie wiesz na czym słuchasz! Nie wpisałas się w ani jedenmy wątku poza bocznica co ty tu w ogóle robisz!"

Skończyła mi się prenumerata "Pani Domu" i "Życia na gorąco".

..Jamo D570..

- dobra stereofonia,

- szybko zanikają,

- budują całkiem dużą scenę,

- bas we wszystkich aspektach,

- są nautralne i nie zabarwiają,

- w głośniku wysokotonowym zastosowano kopułkową membranę z powlekanej tkaniny oraz cewkę chłodzoną

ferrofluidem, który dodatkowo tłumi niepożądane drgania i rezonanse,

- głośnik wysokotonowy zabezpieczony jest przed przeciążeniem,

- wygrały wiele testów porównawczych..

Tak jakoś to leciało.. czy źle sobie poczytałam?!

Nie pamiętam gdzie o tym pisali. Viva czy Bravo Girl... A może gdzieś jeszcze...

:)a

Karolka, 20 Lis 2008, 11:34

>gondoljerzy

>Jak masz problem ze swoimi plemnikami poza Twoim ustrojem to "wypróżniaj się" lasce na brzuch a nie

>do środka. Można jeszcze "w paszczu".. jak w tym kawale..

>;P

Ja problemów nie mam, ale facet piszący że aborcja to sprawa wyłącznie kobiety jest dla mnie pół- albo nawet ćwierć-facetem. Gdy pisze cos takiego kobieta to można zrozumeć, siakas trauma i ciężkie przeżycia.

Poza tym nie załapałaś że żartuję?

OK.. teraz rozumiem o co Ci dokładnie chodzi.

Ja jestem za aborcją w sytuacji kiedy dziecko jest chore, z gwałtu, kiedy pijak zrobił pijaczce 12 dziecko i kiedy oboje uważaja, że dziecko to tragedia i koniec świata. We wszytkich przypadkach jest to niechciane dziecko.

Co innego jak ksiądz gada kobiecie: Nie wolno usuwać Ci dziecka.. no bo co on ma do tego... a co innego jak prosi ją mąż.. czy facet, który bardzo pragnie zostać ojcem..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.