Skocz do zawartości
IGNORED

jakie najlepsze kolumny do denona 1908??

daro896

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam sie jaka jest cena kolumn do mojego denona które wyciąga z niego wszystko np. kolumny za 10000zł nawet w połowie nie będą wykorzystane.Wiec ile mniej więcej wydać żeby było wyciągnięte z niego wszystko co sie da. Mam nadzieje ze dość jasno sie wyraziłem jak nie to postaram sie jeszcze raz.

https://www.audiostereo.pl/topic/47406-jakie-najlepsze-kolumny-do-denona-1908/

no za parę, dodatkowo warunkiem koniecznym jest ich duża efektywność i łatwa impedancja (Denon to słabiak)

z drugiej strony zawsze możesz kupić lepsze kolumny na zapas i w przyszłości dokupisz wzmacniacz stereo (1908 ma pre-out) jeśli chcesz dobrej jakości brzmienie

Te kino to morderstwo ile kasy byś nie wydał to i tak jest mało:( ile muszę wydać żeby mieć dobry dźwięk. Ja mam 20m pokój i nie poprawie w nim akustyki bo to nie możliwe wiec na warunki zwykłego pokoju gościnnego ze stołem piecem łóżkiem itp. Jaki to koszt?? muzyka głównie mp3.(chodzi mi o przedział ogólny bardzo zaokrąglony.

wszystko zależy od dobrego dobrania elementów

akustyka pokoju jest bardzo ważna, nawet super zestaw zagra beznadziejnie jeśli masz kiepskie warunki odsłuchowe

jak chcesz tanio polepszyć jakość brzmienia muzyki to możesz sobie kupić wzmacniacz stereo z drugiej ręki, nawet za 200zł kupisz coś co zagra lepiej od tego Denona, kwota 500zł to już dla niego nokaut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.