Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie mozna kupic tanio pianocrafta?

Gość ska

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ska

(Konto usunięte)

chcem kupic piano i zastanawiam sie gdzie go kupić.Myslalem o allegro gdzie niby nowego i na gwarancji mozna kupic za 1800 zl.

Tylko sie troche boje tam kupowac,bo nigdy jeszcze na allegro nie kupowalem.No a najtaniej w sklepie internetowym widzialem go za 2500 zl!no a to juz roznica.Niemam pojecia co zrobic:(

doradzcie mi coś,moze ktos kupowal piano na allegro czy cos w tej cenie.

I jeszcze jedno.Nigdy nie slyszalem jak gra pianocraft,wiec kupuje go w ciemno.Po prostu duzo o nim czytalem i karzdy kto slyszal piano zaraz go chwali.A moze ktoś wie gdzie mozna posluchac piano w woj. łódzkim.No napewno w Łodzi,ale nie jest mi na reke tam jechac.A wie może ktoś czy mozna go posluchac gdzieś w Bełchatowie?

Z gory dzieki...

https://www.audiostereo.pl/topic/4773-gdzie-mozna-kupic-tanio-pianocrafta/

Najtaniej na Allegro.

Jak na mini klocek - z CD brzmiało to więcej niż poprawnie, gorzej z tunera.

Słuchałem E400. Niestety nie wiem czy i gdzie mozna jej posłuchać w Bełchatowie, bom z dalekiej północy. :))

Gość homer_1

(Konto usunięte)

kupiłem na allegro 4 sztuki sprzętu na początku trochę się obawiałem ale w ten sposób dokompletowałem do systemu m.in. tuner który przyjechał do mnie w naprawdę idealnym stanie (był używany)

patrz zawsze na komentarze o gościu który sprzedaje oraz na to ile transakcji dokonał - to da Ci odpowiedź czy ryzykujesz i w jakim stopniu.

zarejestruj się i kupuj

powodzenia!!

Skoro mowa o mini, to dużo lepiej kupić Denona D-F101 bez głośników, a kolumny dobrać osobno. Sam Denon kosztuje 2500 zł i do tego np. Wharfedale Diamond 8.2 za 1000 zł. Z kabelkami to już 4000 ale wg. mnie to lepszy sprzęt. Piano z oryginalnymi głośnikami gra dźwiękiem małym i tak przesłodzonym w górze, że rzygać się chce. Oczywiście na co byś się nie decydował, musisz KONIECZNIE POSŁUCHAĆ!!! W razie czego jedź do innego miasta na odsłuchy, potem możesz kupić nawet na Allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.